DDB, anunț incredibil: „Suntem tot mai aproape!” Ce îi pregătesc suporterii lui Pablo Cortacero + Suma strânsă în „meciul salvării”

1 lună in urmă 4

Suporterii – acționari se apropie de marele obiectiv al acestui început de an. DDB a anunțat suma strânsă pentru asigurarea licenței pentru sezonul viitor. Mai mult, într-un comunicat de marți seara, fanii dezvăluie planul pentru procesul în care sunt implicați împotriva lui Pablo Cortacero.

Schimbările care afectează Dinamo au ajuns și în vestiar. Jerry Gane și-a dat demisia și a fost înlocuit rapid cu Gigi Mulțescu. SMURD a preluat din mers sarcinile de antrenor principal, iar azi a condus primul antrenament la Săftica. Suporterii au încercat până în ultima clipă să îl aducă pe Marius Șumudică.

Între timp, asociația socios DDB anunță un nou succes. Fanii spun că suma necesară asigurării licenței a scăzut la doar 550.000€, după ce inițial se ridica la 1,2 mlioane.

DDB, anunț incredibil: „Suntem tot mai aproape!” Ce îi pregătesc suporterii lui Pablo Cortacero 

Într-un anunț postat pe contul oficial de facebook, suporterii dezvăluie și planul cu care îl vor aștepta pe Pablo Cortacero la București. Spaniolul și-a anunțat revenirea în România și speră că va reveni la conducerea clubului.

„CÂINILOR, SUNTEM TOT MAI APROAPE DE SALVAREA CLUBULUI!

De la o datorie atât de mare, de 1.200.000€, am reușit să coborâm sub jumătate și am ajuns astăzi la 550.000€.
Nu e ușor să ne împărțim între atâtea greutăți, să luptăm pe atâtea fronturi. Uneori putem da și rateuri. Știm că se sparg toate în capul nostru, chiar și atunci când ratează un jucător, sau când se dă penalty în loc de fault în atac.

Salariile sunt plătite pe luna ianuarie. Am plătit și ratele la zi către ANAF.
Sumele de mai sus reprezintă datorii rezultate din litigii cu foștii jucători. Datorii făcute de cei care au încercat falimentarea clubului. Niște impostori care n-au luat în calcul că se pun cu CÂINII.
Dar le promitem că LE VA FI GREU CU NOI.
VOR FUGI, DAR NU SE VOR PUTEA ASCUNDE,
VOM FI PE URMELE LOR ORIUNDE!

Avem câteva lucruri simple de făcut în următoarea perioadă:

1. JOI LA ORA 9:00 NE VOM APĂRA CLUBUL ȘI ISTORIA!
Și-au anunțat prezența foarte mulți suporteri din Capitală și din alte județe.
Cei care vor veni, sunt rugați să respecte regulile de distanțare, să fie îmbrăcați ca de oraș, nu ca pentru stadion!
De restul ne ocupăm noi. Vom avea oameni peste tot în București și în jurul Bucureștiului.
Locul de întâlnire este acesta:
Secția Comercială a Tribunalului București, exact în spatele stației de metrou Petrache Poienaru (fosta Semănătoarea). Adresa este: Splaiul Independenței 319L

2. Trebuie să continuăm comenzile pentru tricouri! S-au strâns aproape 120.000€ până acum. Este o sumă foarte importantă care va conta mult.
IMPORTANT DE ȘTIUT: La 2500 de tricouri comandate va fi trasă la sorți o mașină Suzuki Swift.

3. Trebuie să continuăm să luăm bilete la Meciul Salvării!
S-au strâns până acum peste 52.000€. Aproape cât un sold out pe Arena Națională.
S-au dat aproape toate lojele cu bilete de 100 de lei.
Biletele se găsesc aici: www.bilete.ro”, este anunțul suporterilor lui Dinamo.

Bogdan Bălănescu lucrează în continuare pentru Dinamo

Bogdan Bălănescu este numărul unu la FC Voluntari după ce a demisionat de la Dinamo în noiembrie. Chiar și așa, acesta lucrează din umbră la dosarul de licențiere al „câinilor”. Oficialul îi ghidează pas cu pas pe dinamoviști și îi organizează când vine vorba de plățile care se fac din banii adunați de DDB.

Sursele ProSport susțin că oficiali de la Dinamo și liderii suporterilor PCH care conduc programul socios „DDB” sunt în continuă legătură cu Bogdan Bălănescu. Acesta le ghidează fiecare pas în vederea completării dosarului de licențiere pentru sezonul viitor de Liga 1.

Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte după 27 de meciuri. Ultimele trei partide din sezonul regular sunt cu Poli Iași și CFR Cluj, în deplasare, și cu Academica Clinceni, acasă.

Pe 18 e înfăţişarea la tribunal, la primele două nu a venit nici măcar avocatul din partea lor. La proces nu au nicio şansă: dacă CA-ul lui Dinamo nu e statutar, LPF şi FRF sunt şi ele în culpă. E adevărat, el e patron în acte şi, în ciuda faptului că nu o să vândă, nu poţi fi doar patron din vorbe şi să latri prin presă
Alex Conovaru, membru DDB

The post DDB, anunț incredibil: „Suntem tot mai aproape!” Ce îi pregătesc suporterii lui Pablo Cortacero + Suma strânsă în „meciul salvării” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă