David Popovici pariază pe România! De ce n-a plecat campionul în Statele Unite? „Îmi este foarte bine aici!”

1 săptămână in urmă 22

David Popovici a ales România! Sportivul ajuns recent la Dinamo a dezvăluit de ce n-a plecat la studii în Statele Unite.

Înotătorul pune sportul pe primul plan, fiind foarte mulțumit de echipa cu care colaborează.

David Popovici a semnat cu Dinamo un contract valabil până în anul 2024, astfel că ar putea cuceri o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris din postura de sportiv al „câinilor”.

David Popovici a ales România: „Vreau să rămân alături de echipa mea!”

După ce s-a transferat la CS Dinamo, David Popovici și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că se va retrage pentru o perioadă de pe rețelele sociale. Acum, sportivul a luat o nouă decizie importantă.

„Eu vreau să continui să mă pregătesc cu antrenorul, cu echipa mea şi, implicit, dacă se va întâmpla asta, va trebui să rămân în România şi pentru studii. Vreau să rămân alături de echipa mea şi să continui studiile în România. Dar nu rămân aici pentru că neapărat vreau să continui studiile în România, vreau să continui înotul alături de oamenii pe care îi am în jurul meu, în care am maximă încredere.

Printre lucrurile de care aş putea să dispun eu în America ar fi parteneri de antrenament mai pregătiţi, la nivelul meu, sau poate mai sus, numai că din punct de vedere al condiţiilor, acum, cu echipa pe care o am şi care mă sprijină, îmi este foarte bine aici”, a declarat Popovici, după cum scrie Agerpres.

„A contat foarte mult ce am vorbit cu Robert Glinţă, pentru că am foarte mare încredere în Robert, suntem prieteni şi ştiu că mi-ar spune numai adevărul. Am aflat foarte multe, şi părţi bune şi părţi rele despre America, şi am încercat să judec obiectiv şi imparţial”, a punctat înotătorul care a impresionat la Jocurile Olimpice.

The post David Popovici pariază pe România! De ce n-a plecat campionul în Statele Unite? „Îmi este foarte bine aici!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă