David Popovici începe drumul spre o nouă finală! Înoată în serii la 50m liber

1 lună in urmă 19

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021, 12:42 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 12:51

După finalele de la 200m liber și 100m liber, David Popovici (16 ani) începe azi drumul spre încă o finală, la 50m liber.

  • Echipa de jurnaliști GSP din Japonia, formată din Marian Ursescu, Justin Gafiuc și Raed Krishan (foto), transmite cele mai noi informații de la Jocurile Olimpice
  • David Popovici s-a clasat pe poziția a patra la 200 metri liber și pe locul șapte la 100 metri liber

La 13:12, înotătorul român, care a făcut senzație la această ediție a Jocurilor Olimpice, va lua startul în seriile la proba de 50m liber. David va fi în a 6-a serie.

Primii 16 înotători se vor califica în cele două semifinale, care vor avea loc sâmbătă, iar în marea finală, care va avea loc duminică, vor ajunge doar 8 înotători.

47,30este cel mai bun timp obținut de David Popovici în proba de 100 m liber, realizat la Campionatele Europene de juniori de la Roma la începutul lunii iulie

David Popovici: „M-am simțit destul de rapid, dar uite că nu mi-a ieșit

David a analizat lucid ce s-a întâmplat în cursa de 100m liber, pe care a câștigat-o Calaeb Dresel cu un timp de 47,02. 

„M-am simțit destul de rapid, dar uite că nu mi-a ieșit. Încă am de reflectat la ce am de învățat din acest turneu olimpic. E frumos la Jocurile Olimpice, ne bucurăm de ele"

Întrebat despre concurența acerbă din acest sport, Popovici a spus: „Da, concurența e extrem de puternică, sunt mulți băieți buni și eu sunt unul dintre ei. Cred că o să schimb puțin modul în care se privește înotul, crawl-ul, stilul meu cel mai bun. Avem planuri mari, mărețe", a răspuns el. 

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice: 

Playtech: CALVARUL îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă