David Mayoral, ofertă din Spania! Hermannstadt se opune plecării golgheterului echipei

1 lună in urmă 25

David Mayoral (23 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători de la Hermannstadt, a primit în acestă iarnă o ofertă din Spania.

UCAM Murcia, formație care joacă în liga a 3-a din Spania, s-a interesat de transferul lui David Mayoral, fotbalistul spaniol care se află sub contract cu Hermannstadt.

David Mayoral a înscris trei goluri în Liga 1 și este golgheterul echipei din Sibiu, reușind și o pasă de gol în sezonul 2020 – 2021, iar Hermannstadt nu este de acord să îl piardă pe fotbalistul în vârstă de 23 de ani.

David Mayoral, ofertă din Spania

Spaniolul aparține de Cadiz, dar a fost cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului 2020 – 2021 la Hermannstadt. Astfel, gruparea din Sibiu trebuie să accepte ca David Mayoral să plece la UCAM Murcia.

Gruparea din liga a 3-a din Spania a primit acceptul celor de la Cadiz pentru transferul lui David Mayoral, dar această mutare nu se poate face fără acordul sibienilor care nu își doresc să-și piardă cel mai bun jucător al primei părți de sezon.

UCAM Murcia forțează promovarea în Segunda Division

UCAM Murcia, echipa care îl dorește pe David Mayroal, joacă în Segunda B, Grupa 4, acolo unde este și lider. Gruparea din Spania și-a propus promovarea în Segunda Division la finalul sezonului 2020 – 2021, iar pentru asta încearcă să își întărească lotul.

Cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro, David Mayoral a ajuns la Hermannstadt pe 7 septembrie 2020 și mai are contract cu gruparea din Sibiu până pe 30 iunie 2021. Acesta aparține de Cadiz CF până în iulie 2023, dar nu a reușit să joace pentru această echipă.

David Mayoral nu ar fi la prima aventură la Murcia în cazul în care Hermannstadt își va da acceptul să plece. Acesta a mai jucat pentru echipa din Liga a 3-a din Spania între martie 2017 – iunie 2017 și august 2019 – august 2020, perioadă în care a bifat 32 de partide și a dat două goluri.

10 meciuri, 3 goluri și un asist are David Mayoral la Hermannstadt 

The post David Mayoral, ofertă din Spania! Hermannstadt se opune plecării golgheterului echipei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă