David Lazar, resemnat după remiza de la Mediaș: „Nu va fi o tragedie dacă vom juca în play-out!”. Noul obiectiv al Astrei Giurgiu

2 săptămâni in urmă 1

David Lazar, portarul în vârstă de 29 de ani al Astrei Giurgiu, s-a declarat dezamăgit după remiza cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, și a anunțat noul obiectiv al echipei lui Eugen Neagoe.

Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 29 și au încheiat la egalitate, scor 0-0.

În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu a ratat ocazia de a urca pe locul 6, ultimul din play-off, însă s-a apropiat la un punct de ultima clasată, FC Botoșani. Giurgiuvenii sunt acum pe locul 7, cu 37 de puncte.

David Lazar, resemnat după Gaz Metan – Astra 0-0

David Lazar a anunțat că, în cazul în care Astra Giurgiu nu va reuși calificarea în play-off-ul Ligii 1, echipa lui Eugen Neagoe are ca obiectiv câștigarea play-out-ului.

„Suntem dezamăgiți cu toții, speram la cele trei puncte, aveam nevoie foarte mare, având în vedere că și Clinceni a bătut. din păcate, am obținut doar un punct ca etapa trecută și nu cred că ne ajută foarte mult. Am fost lamâna noastră chiar și la meciul trecut cu Botoșaniul. Și astăzi, am pierdut puncte prea ușor.

Eu sper până în ultima etapă că avem șanse. Dacă ne ajută și celelalte rezultate… Dar nu va fi o tragedie dacă vom juca în play-out. Trebuie să ne dea încredere să câștigăm play-out-ul dacă o să fim acolo”, a spus David Lazar, la flash-interviurile de după meci.

The post David Lazar, resemnat după remiza de la Mediaș: „Nu va fi o tragedie dacă vom juca în play-out!”. Noul obiectiv al Astrei Giurgiu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă