David Beckham, planuri incredibile la Inter Miami! Starul englez, gata să-i aducă pe Messi și Ronaldo în MLS: „Vrem să aducem mai multe nume mari!”

2 luni in urmă 4

David Beckham are planuri foarte mari cu Inter Miami, echipa pe care o deține în MLS. Fostul mare fotbalist are de gând să forțeze super transferuri și se gândește chiar la super starii Leo Messi și Cristiano Ronaldo.

Pe lângă Messi și Ronaldo, David Beckham speră să îl aducă lângă argentinianul Higuain pe fostul său coleg de la Real Madrid, Sergio Ramos. Apărătorul își petrece des vacanțele în Florida și la Miami există o puternică comunitate vorbitoare de limba spaniolă.

Noua ediţie din Major League Soccer, liga profesionistă nord-americană de fotbal, va debuta pe 17 aprilie, iar David Beckham are obiective importante cu echipa sa. În sezonul precedent, primul din istoria clubului, Inter Miami a terminat pe locul 10 în Conferința de Est.

David Beckham a pus ochii pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo: „Fanii vor nume mari!”

„Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete. Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige. Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție și jucători precum Messi și Ronaldo vrem să aducem”, a spus David Beckham.

„Este minunat să îi putem vedea pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo jucând împreună încă o data, deși e clar că nu îi vedem întinerind. Asta e viața și ăsta e fotbalul, dar este în continuare minunat să vezi două legende înfruntându-se. Trăim în era lui Ronaldo și Messi, iar concurența dintre ei doi atinge un alt nivel”, a spus fostul atacant al lui Manchester United, Dimitar Berbatov.

The post David Beckham, planuri incredibile la Inter Miami! Starul englez, gata să-i aducă pe Messi și Ronaldo în MLS: „Vrem să aducem mai multe nume mari!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă