Daună de 200.000 € la Craiova! Jucătorul care riscă să ajungă a 4-a soluție pe post

3 săptămâni in urmă 1

Ivan Mamut a fost, în octombrie trecut, soluția lui Mihai Rotaru la accidentarea gravă suferită de Elvir Koljici. Împrumut, pe 50.000 de euro, de la Inter Zapresici. Apoi, în ianuarie, după 11 apariții în tricoul oltenilor, 10 fără gol în Liga 1, și "dubla" din Cupă cu modesta Progresul Spartac, finanțatorul Craiovei i-a oferit un angajament pe 4 ani! Și le-a virat croaților în cont încă 150.000 de euro, potrivit unor surse ale Gazetei.

Explicația lui Rotaru: "Credem în Mamut, are calitate, dă totul pe teren. A avut ocazii mereu, dar nu i-au intrat. E un băiat extraordinar, rar am văzut un tip care să își dorească atât de mult să rămână la o echipă". Atacantului i s-au acordat șanse în continuare, a bifat încă 8 apariții și un gol în Liga 1, până a venit pe bancă Marinos Ouzounidis!

Tehnicianul grec nu crede însă în vârful de 23 de ani. Cu Botoșani, în Cupă, l-a introdus în minutul 89, apoi i-a acordat 25 de minute la Clinceni, iar contra lui Hermannstadt l-a trimis pe teren în prelungiri. După care, patru meciuri la rând, fie nu l-a convocat (1), fie l-a uitat pe bancă (3), preferându-l pe Tudorie, un jucător împrumutat!, atunci când și-a pus problema înlocuirii lui Ivan.

Pare condamnat

Mamut n-a impresionat până acum decât prin fizic. Are 1,92 metri și 82 de kilograme

Mamut n-a impresionat până acum decât prin fizic. Are 1,92 metri și 82 de kilograme


Și nici viitorul nu arată bine pentru Mamut. Cu 4 goluri și două assisturi în 2021, Andrei este greu de scos din primul 11. Iar cât de curând, după pauza rezervată echipelor naționale, se va întoarce pe teren și Koljici.

Ceea ce înseamnă că, dacă nu apare vreo accidentare în compartimentul atacanților centrali sau vreun reviriment spectaculos al croatului în pregătiri, el va ajunge al patrulea atacant de careu din lot, după Koljici, Ivan și Tudorie. 

650.000 de euroe cota de piață a lui Ivan Mamut, conform transfermarkt.de

219e indexul InStat al lui Mamut după 20 de apariții în Liga 1 (18) și Cupa României (2). Al 3-lea cel mai slab index din lot

"Mamut e un fel de Nemec, dar mai tânăr, l-au studiat analiștii pe care-i folosește domnul Rotaru" 
Sorin Cârțu, la transferul croatului

Mamut, minuscul în mandatul lui Ouzounidis:

AdversarCompetițieCând a intrat (min.)
FC Botoșani (1-0)Cupă89
Clinceni (0-0)Liga 165
Hermannstadt (1-0)Liga 190+2
Chindia (0-1)Liga 1neconvocat
Chindia (1-0)Cupărezervă
Botoșani (1-0)Liga 1rezervă
Gaz Metan (2-0)Liga 1rezervă
VAR în România: s-a ajuns la un acord! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitrajUn fost mare internațional laudă revirimentul lui Andrei Ivan: „Am mari așteptări de la el”

Dorian Popa a spus cât câștigă pe lună din YouTube și Instagram! Suma lunară e halucinantă

Libertatea

Playtech: Câți bani primea, de fapt, Laurette. Informații de ultimă oră, suma este halucinantă!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă