”Dau banii și iau titlul!”. Condiția pusă de Gigi Becali pentru a mai aduce fotbaliști la FCSB

6 zile in urmă 16

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Finanțatorul roș-albaștrilor nu este mulțumit de ”oferta” Ligii 1, singura piață la care se raportează, și spune că actualul lot este suficient de puternic pentru a se bate la cununa cu lauri. Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre fotbaliștii de pe urma căruia omul de afaceri visează la zeci de milioane de euro.

Becali nu mai vrea să riște nimic și lasă de înțeles că la echipă vor veni de acum înainte numai certitudini.

”Dau și iau titlul!” Gigi Becali, despre campania de transferuri de la FCSB

”Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează: ’Uite, iei 3 jucători și iei titlul’. Atunci, dau și iau titlul. Nu dau bani pentru o șansă în plus.

Las lucrurile așa cum sunt, vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală, să nu-mi înghețe picioarele”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la Digi Sport.

Omul de afaceri se bucură că-l are în echipă pe ”cel mai bun fotbalist din România” și a anunțat jucătorii care nu pot lipsi din primul 11.

”Să zicem că aduc doi jucători, dar unde să joace? Mergem de la mijloc în sus. Olaru, poți să-l scoți din echipă? Tănase? Noi vorbim să câștigăm campionatul, trebuie doi jucători care să fie titulari. Cine-i poate înlocui pe Olaru și pe Tănase în România?

Spune-mi și eu îi iau. Tănase e cel mai bun jucător din România, iar pe Olaru poți lua milioane pe el. Șut, e tânăr, poate pleca pe bani mulți. Tu l-ai scoate pe Tavi Popescu din joc acum? Pe Florinel Coman? Poți să-l scoți? Pe Ianis Stoica? Pe Cordea?

Eu nu pot! Dacă voi puteți să-i scoateți, faceți voi!”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă