„Dați-vă jos tricourile și dispăreți!” » Cicâldău și Moruțan, în cel mai rău moment la Galatasaray

2 săptămâni in urmă 15

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022, 12:09 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 12:17

Fanii lui Galatasaray i-au fluierat pe Moruțan, Cicâldău și colegii lor după a 7-a înfrângere în 20 de etape, 0-1 acasă cu Giresun.

Fatih Terim nu a fost concediat, președintele Burak Elmas i-a mai oferit o șansă de a redresa echipa, dar nici „Împăratul" nu poate opri picajul Galatei. 

Încă o înfrângere, a 7-a în 20 de etape (la fel de multe ca victoriile), numai 27 de puncte, golaveraj zero (24-24) și locul 10 în campionat. La 12 puncte de ultima clasată, Malatya lui Șumudică, și 22 de liderul Trabzon.

Arda Turan a șocat la revenirea pe teren! Cum s-a afișat în meciul lui Galatasaray

TURCIA

Arda Turan a șocat la revenirea pe teren! Cum s-a afișat în meciul lui Galatasaray

Fanii lui Galatasaray: „Ați făcut de râs acest club"

Când s-a încheiat meciul, un cordon de polițiști îi proteja pe jucători de furia fanilor, care ar fi invadat terenul să le ceară socoteală roș-galbenilor. Suporterii urlau în tribune: „Dați-vă jos tricourile și dispăreți!”. Și „ați făcut de râs acest club”. Și „Cereți-vă scuze!”.

Terim i-a așteptat pe fotbaliști la ieșirea de pe gazon. I-a consolat. „Joacă slab, dar nu merită să fie insultați!”.

Moruțan a fost printre ultimii care au ajuns la vestiare. Fusese integralist, doar a doua oară în 22 de meciuri la Galatasaray. Cicâldău fusese înlocuit în minutul 73. Fostul mijlocaș al Craiovei ratase două ocazii mari în trei minute în repriza secundă. Moruțan, una.

„Ce joacă Moruțan și Cicâldău? Nimic!”

Amândoi au fost criticați de jurnaliștii turci. La pauză, analistul A Spor Erman Toroğlu întreba: „Ce joacă Moruțan și Cicâldău?". În Fotomaç, editorialistul Levent Tüzemen îi răspundea lui Toroğlu la final: „Ce au făcut? Nimic!”.

Un alt ziarist, Serkan Korkmaz, crede că „vinovați sunt cei care au cumpărat acești jucători”. Nu înțelege „cu ce este mai bun Moruțan decât Yunus Akgün, să-mi explice cineva”. Ultimul, 21 de ani, e crescut de Galata și împrumutat la Demirspor. I-a învins singur pe roș-galbeni, 2-0, ambele goluri înscrise de el pe 21 decembrie.

Concluzia lui Toroğlu: „Galatasaray se îndreaptă spre dezastru”.

Nu înțeleg ce ni se întâmplă. Nu putem marca, în timp ce adversarii înscriu la prima lor ocazie. Nu pricep de ce nu putem câștiga. Fanii nu merită asemenea rezultate.

- Alex Cicâldău, mijlocaș Galatasaray

9 înfrângeria suferit Galatasaray în sezonul 2010-2011, cele mai multe într-un sezon; acum nu e departe, are 7 eșecuri

Citește și: 

Dortmund a revenit spectaculos și a obținut 3 puncte dintr-un meci care părea pierdut! Continuă urmărirea lui Bayern

Recitalul lui Benzema și Vinicius Jr., contestat de Valencia: „Hoțiile devin repetitive în Madrid” » Pique s-a implicat și el

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă