Darren Cahill, reacție savuroasă când a aflat că Simona Halep se mărită: „Cred că sunt multe inimi frânte”

1 lună in urmă 31

Vestea că Simona Halep (29 de ani) se mărită cu Toni Iuruc (42 de ani) l-a luat prin surprindere pe Darren Cahill (55 de ani), antrenorul australian al jucătoarei de tenis!

Simona Halep a primit inelul de logodnă de la Toni Iuruc chiar în săptămâna în care sportiva a reluat antrenamentele, înaintea sezonului pe iarbă! Simona a fost accidentată la gamba stângă, dar acum are motive de bucurie atât în plan profesional, cât și în viața personală.

Simona Halep s-a antrenat sub supravegherea lui Darren Cahill, iar tehnicianul care lucrează cu românca încă din anul 2015 a primit și el marea veste! Simona se va căsători cu iubitul ei, care a însoțit-o la mai multe turnee în acest sezon.

Cum a reacționat Darren Cahill când a aflat că Simona Halep se mărită: „Sunt invitat la nuntă?”

Darren Cahill s-a arătat foarte fericit pentru Simona Halep și i-a transmis un mesaj viitorul ei soț, Toni Iuruc: „Sunt invitat la nuntă? Trebuie să verific dacă sunt invitat! I-am spus lui Toni că este cel mai norocos bărbat din lume şi acum cred că sunt multe inimi frânte, fiindcă Simona s-a logodit. Aşa că trebuie să ţin degetele încrucişate, că primesc şi eu o invitaţie la nuntă. Sper să o primesc”, a spus Cahill la o conferință de presă.

Simona Halep a mărturisit că momentul în care a fost cerută în căsătorie a impresionat-o profund: E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere! A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul”, a declarat a treia jucătoare de tenis a lumii.

The post Darren Cahill, reacție savuroasă când a aflat că Simona Halep se mărită: „Cred că sunt multe inimi frânte” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă