Darren Cahill rămâne aproape de Simona Halep. Cum a celebrat victoria româncei de la Melbourne

1 săptămână in urmă 14

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Darren Cahill, noul antrenor al Amandei Anisimova

După încheierea parteneriatului cu Simona Halep, Darren Cahill a început o colaborare cu americanca Amanda Anisimova (20 de ani, locul 78 WTA), care a câștigat astăzi turneul Melbourne Summer Set 2, în direct pe Digi Sport 2.

Cahill a rămas pe arena Rod Laver pentru a urmări meciul Simonei Halep și a fost remarcat de către româncă, pe unul dintre ecranele gigant.

La finalul partidei, antrenorul australian a celebrat într-o notă personală victoria sportivei din Constanța.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

"Echipei mele, vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine, dar vă mulțumesc și haideți să câștigăm în continuare, pentru că ador acest sentiment.

L-am văzut pe Darren la acest meci, l-am văzut pe ecran, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este precum familia mea. Este mereu o plăcere să vin în Australia și simt că sunt parte din Australia. Vă mulțumesc din nou", a spus Simona Halep.

În septembrie 2021, Simona Halep s-a despărțit de antrenorul australian Darren Cahill, cel care a ajutat-o să devină lider mondial WTA și să câștige primul turneu de Mare Șlem (Ronald Garros 2018).

Adrian Marcu și Daniel Dobre sunt antrenorii Simonei Halep în acest moment.

Etichete: finala , wta , simona halep , halep , cahill , melbourne , darren cahill , veronika kudermetova , melbourne summer set

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă