Darren Cahill, pe teren alături de noua sa elevă. Cum a reacționat Simona Halep

1 lună in urmă 17


Darren Cahill a revenit pe terenul de tenis după despărțirea de Simona Halep, antrenorul australian postând pe Instagram o fotografie în care apare alături de noua sa elevă. Fostul lider WTA a reacționat imediat și a trimis un emoticon cu o inimioară, informează HotNews.ro.


Noua elevă a lui Darren Cahill, după despărțirea de Simona Halep, este chiar fiica antrenorului australian, Tahlia Cahill,17 ani, care a efectuat, luni, o ședință de pregătire intensă supervizată de tatăl ei.


Cu toate că nu a devenit încă jucătoare profesionistă, Tahlia Cahill se descurcă foarte bine pe terenul de tenis, iar la finalul antrenamentului, cei doi au făcut o fotografie, pe care Darren Cahill a postat-o pe rețelele de socializare. 


Simona Halep a reacționat imediat la respectiva postare, fosta lideră WTA trimițând un emoticon care reprezintă o inimă (simonahalep ❤️).


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Darren Cahill (@dc10s)


Simona și Darren au început colaborarea în 2015, cei doi ajungând să lucreze inițial împreună datorită programului Adidas pentru dezvoltarea tinerilor jucători.


Halep și Cahill au lucrat în perioada 2015-2018 și 2019-2021, iar Simona Halep a reușit să câștige turneul de la Roland Garros (2018) și să ajungă pe locul 1 în ierarhia WTA. De asemenea, sportiva de 30 de ani a cucerit titlul la Wimbledon 2019 alături de Daniel Dobre, dar și cu ajutorul sfaturilor venite de la analistul sportiv Darren Cahill (ESPN).


Darren Cahill are doi copii: Tahlia, 17 ani și Benjamin, 20 de ani, iar amândoi joacă tenis.


FOTO: Darren Cahill - Instagram


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă