Darren Cahill nu și-a uitat fosta elevă! Cum a fost surprins australianul în tribune la finala disputată de Simona Halep la Melbourne

1 săptămână in urmă 35

Darren Cahill (56 de ani) nu a uitat de momentele frumoase petrecute alături de Simona Halep (30 de ani) în circuitul WTA, iar australianul a mers la finala disputată de românca la WTA Melbourne 2, împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova (24 de ani).

Darren Cahill a început o nouă colaborare după despărțirea de Simona Halep, cu americanca Amanda Anisimova (20 de ani), pe care a ajutat-o să triumfe în prima săptămână din 2022! Dar asta nu l-a împiedicat pe Darren să meargă în tribune la finala Simonei Halep cu Veronika Kudermetova, oferind o imagine ca în vremurile bune.

Înainte de meciul Simonei, tot pe Arena Rod Laver, noua elevă a australianului a cucerit al doilea titlu al carierei, la WTA Melbourne 2, după 7-5, 1-6, 6-4 în finala cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 107 WTA).

Darren Cahill nu și-a uitat fosta elevă! Cum a fost surprins australianul în tribune la finala disputată de Simona Halep la Melbourne

Simona Halep l-a înlocuit pe Darren Cahill cu Adrian Marcu, iar românul o însoțește pe constănțeancă în Australia! Cei șase ani de colaborare cu Simona nu pot fi dați uitării așa ușor, iar Darren a mers duminică la finala disputată de româncă la WTA Melbourne 1, fiind surprins în tribunele Arenei Rod Laver! Cu puțin timp în urmă, Cahill s-a bucurat pentru triumful Amandei Anisimova la celălalt turneu din cadrul Melbourne Summer set.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a început o nouă colaborare în circuitul WTA cu Amanda Anisimova, iar australianul face minuni! Anisimova a cucerit duminică dimineață al doilea titlu al carierei, după cel de la Bogota 2019, triumfând chiar acasă la australian, în cadrul turneului WTA Melbourne 2.

Darren Cahill a început o nouă colaborare, cu Amanda Anisimova

Darren Cahill a început o nouă provocare în circuitul WTA, alături de Amanda Anisimova: „Suntem la început, începem să ne cunoaștem. Vom vedea cum va merge, sper să fie ceva pe termen lung.

Chiar sper că va fi așa. Îl respect foarte mult, sunt foarte fericită că mi s-a alăturat săptămâna asta și m-a ajutat. Sunt atât de fericită că a fost aici, cu mine!”, a spus Amanda Anisimova despre colaborarea cu Darren Cahill, cel care i-a ajutat pe Andre Agassi, Lleyton Hewitt și Simona Halep să devină lideri mondiali.

The post Darren Cahill nu și-a uitat fosta elevă! Cum a fost surprins australianul în tribune la finala disputată de Simona Halep la Melbourne appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă