Darren Cahill încă nu s-a vaccinat pentru COVID-19. Problema cu care se confruntă

1 lună in urmă 3

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Antrenorul Simonei a anunţat pe Twitter că fiul său a făcut prima doză din vaccinul Pfizer şi că este foarte mulţumit de acest lucru.

Dar că el încă nu a găsit soluţia cea mai bună pentru a se putea vaccina şi apoi să aştepte în aceeaşi localitate trei săptămâni pentru rapel.

Darren Cahill nu a găsit soluţia pentru a primi cele două doze de vaccin pentru COVID-19

Poate într-o săptămână. Este greu să rezolvi perioada de 3 săptămâni între doze, având în vedere că noi călătorim mult. Dar nu voi ezita când voi găsit o soluție. Problema mea că nu voi fi în Statele Unite peste două săptămâni.

Călătoritul dintr-o țară în alta îngreunează situația. Dacă fac prima doză în SUA, nu știu dacă a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă va fi recunoscută. Eu voi fi în România pentru o ajuta pe Halep să se pregătească pentru sezonul pe zgură. ...", a explicat, citat de GSP.ro, Darren Cahill.

"Extrem de recunoscător că fiul meu a reuşit să primească primul său @pfizer, vaccin făcut în Carolina de Sud. Lucrurile merg rapid în SUA şi personalul de la @cvspharmacy a fost minunat şi profesionist. Aştept cu nerăbdare să o primesc pe a mea (n.r. doza) când voi fi eligibil, poate săptămâna viitoare", a mai scris Cahill într-o postare.

Etichete: darren cahill , vaccin covid-19 , darren vaccin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă