Darren Cahill a revenit în antrenorat, la patru luni de la despărțirea de Simona Halep! Anunțul a fost făcut noua elevă

1 săptămână in urmă 39

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

În ultimele luni, s-a vehiculat cu Darren Cahill va deveni antrenorul Emmei Răducanu, ceea ce nu s-a concretizat însă, pentru că britanica cu tată român l-a angajat pe Torben Beltz.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Darren Cahill revine în antrenorat, la patru luni de la despărțirea de Simona Halep

Din această săptămână, însă, Darren Cahill a revenit în antrenorat și a început să colaboreze, la Melbourne, cu Amanda Anisimova, americanca de 20 de ani clasată pe locul 78 în ierarhia WTA.

Însăși Amanda Anisimova a anunțat că a început să colaboreze cu Darren Cahill și că speră ca relația profesională să fie de lungă durată.

De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor”, a declarat Amanda Anisimova, la Melbourne.

Amanda Anisimova, în finală la Melbourne Summer Set 2

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Startul colaborării cu Darren Cahill s-a dovedit a fi de bun augur pentru Amanda Anisimova, care a câștigat toate cele patru meciuri de la Melbourne Summer Set 2 și s-a calificat în finală.

Pentru a accede în ultimul act, americanca le-a învins pe Alison van Uytvanck, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Daria Kasatkina. Pentru trofeul de la Melbourne Summer Set 2, Amanda Anisimova va juca împotriva câștigătoarei meciului Ann Li - Aliaksandra Sasnovich.

Etichete: darren cahill , amanda anisimova

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă