Darius Olaru, prea scump pentru West Ham? Englezii au evaluat „perla” pe care Gigi Becali vrea 9 milioane de lire sterline

4 săptămâni in urmă 15

Darius Olaru a devenit rapid un jucător de bază la FCSB. În acest campionat a jucat în 14 din cele 18 etape și a marcat 3 goluri. Evoluțiile bune i-au adus oferte din străinătate. Jurnaliștii de la westhamworld.co.uk au aflat că West Ham este interesată de jucătorul român, dar după ce au făcut o analiză au ajuns la concluzia că Gigi Becali cere prea mulți bani.

Darius Olaru a jucat foarte bine la FCSB. În ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre un transfer în străinătate. Una dintre formațiile interesate este West Ham, formație aflată pe locul 7 în Premier League. Vestea a fost confirmată de jurnaliștii de la westhamworld.co.uk.

„Ultimul jucător dorit de West Ham, mijlocaşul Darius Olaru, de la FCSB, nu este marele transfer de care avem nevoie în ianuarie. West Ham are nevoie de un mijlocaş central şi de un atacant, iar Darius Olaru este una dintre ţinte. Fotbalistul joacă la FCSB şi transferul său poate fi făcut pentru 9 milioane de lire sterline.

În acest sezon, mijlocaşul a înscris deja 4 goluri şi a oferit două pase decisive. De obicei, Olaru evoluează ca mijlocaş central, dar fotbalistul de picior stâng poate primi şi un rol mai ofensiv. Încă nu are selecţii la naţionala mare, dar are deja 13 meciuri pentru naţionala de tineret a României”, au scris jurnaliștii.

„Preţul de 9 milioane de lire este mare”

Englezii au făcut o analiză serioasă a jucătorului de la FCSB. Nu sunt convinși că „ciocănarii” ar trebui să-l transfere, mai ales că prețul este destul de mare. Gigi Becali solicită 10 milioane de euro, aproximativ 9 milioane de lire sterline.

„Deşi Olaru are cu siguranţă potenţial, nu are deloc experienţă şi ar avea nevoie de timp pentru a creşte şi pentru a deveni titular. Acesta este principalul motiv pentru care Olaru nu este transferul de care West Ham are nevoie pentru a forţa un loc de cupă europeană în acest sezon. Preţul de 9 milioane de lire este mare, având în vedere puţinele meciuri jucate de Olaru la acest nivel.

West Ham are nevoie de un jucător care a demonstrat deja că putem să ne bazăm pe el, mai degrabă decât să investească într-o achiziţie riscantă, care ar putea să nu fie un succes”, notează sursa citată.

Darius Olaru a jucat pentru FCSB 15 meciuri în acest sezon, în toate competițiile. A marcat patru goluri și a reușit și două pase decisive.

The post Darius Olaru, prea scump pentru West Ham? Englezii au evaluat „perla” pe care Gigi Becali vrea 9 milioane de lire sterline appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă