Darius Olaru, „pedepsit” după ce a marcat două goluri în partida Gaz Metan – FCSB! Decizia surprinzătoare a antrenorului Toni Petrea

3 luni in urmă 13

Darius Olaru a jucat senzațional în partida cu Gaz Metan. A marcat două goluri spectaculoase în prima repriză, în duelul cu fosta echipă, dar nu a rămas pe teren nici măcar o oră. Toni Petrea l-a schimbat în debutul reprizei secunde, iar în locul lui a trimis pe teren un atacant.

Darius Olaru a fost meciului în duelul cu Gaz Metan Mediaș. A deschis scorul din pasa lui Olimpiu Moruțan, în minutul 11, dar a marcat și golul din minutul 31, după centrarea lui Florin Tănase. Nu s-a bucurat după nicio reușită, ținând cont că formația din Mediaș l-a lansat în prima ligă.

Mijlocașul a alergat mult și și-a ajutat foarte mult echipa, dar în minutul 53 Toni Petrea a luat o decizie surprinzătoare. Olaru a fost scos de pe teren și în locul lui a intrat Alexandru Buziuc. Fotbalistul care a marcat două goluri în prima repriză nu părea să acuze o accidentare, dar este posibil ca antrenorul Toni Petrea să se fi gândit că jucătorul este obosit după ce acum 5 zile a jucat 90 de minute în partida cu Danemarca, duelul în urma căruia naționala lui Adrian Mutu a reușit calificarea la Campionatul European.

Dennis Man și Florin Tănase s-au accidentat la Mediaș

Toni Petrea a primit totuși două lovituri în duelul Gaz Metan Mediaș – FCSB. Dennis Man s-a lovit, iar antrenorul a preferat să nu riște și l-a scos imediat de pe teren. Și Florin Tănase a ieșit acuzând dureri. Căpitanul FCSB și-a aruncat mănușile nervos, în drumul spre vestiare. Tănase traversează un moment foarte bun. Are 9 goluri în Liga 1 și a fost convocat la națională de Mirel Rădoi. Rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea.

 

Luis Nițu, „pedepsit” pentru că a obținut o lovitură de la 11 metri

Jorge Costa a luat și el o decizie greu de înțeles. L-a scos de pe teren pe Luis Nițu, imediat după ce jucătorul a obținut lovitura de la 11 metri din care a marcat Ronaldo Deaconu.

The post Darius Olaru, „pedepsit” după ce a marcat două goluri în partida Gaz Metan – FCSB! Decizia surprinzătoare a antrenorului Toni Petrea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă