Dario Bonetti, iritat de atitudinea lui Steliano Filip. „Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună!” + Anunț despre situația lui Paul Anton

2 luni in urmă 56

Atmosfera de la Dinamo nu este una tocmai bună, iar Dario Bonetti a recunoscut că atitudinea lui Steliano Filip îl irită.

Fotbalistul lui Dinamo a amenințat cu plecarea, după ce mai mulți jucători și-au depus memoriu, iar antrenorul „câinilor” a avut un mesaj să îi transmită lui Steliano Filip.

În conferința de presă susținută înaintea meciului pe care Dinamo îl joacă împotriva celor de la Academica Clinceni, Dario Bonetti i-a transmis lui Steliano Filip că ar trebui să fie atent la ceea ce face pe teren și nu să comenteze în presă despre situația din „Groapă”.

Dario Bonetti, iritat de atitudinea lui Steliano Filip

Mai mult, antrenorul formației din „Ștefan cel Mare” a vorbit și despre o posibilă plecare a lui Paul Anton la Universitatea Craiova.

Anton este un jucător important pentru Dinamo și pentru echipa națională, un băiat serios, foarte profesionist, anul trecut a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare. Din păcate, a fost accidentat la ultimul antrenament săptămâna trecută. Muncește mult, se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Este un jucător extrem de important pentru noi. Nu poate juca, a avut o chestie mai delicată, la genunchi.

Nu putem vorbi în fiecare zi de situația lui. Știu exact care este poziția clubului. Sunt foarte atent la ce se întâmplă la antrenamente și la meciuri, în rest nu prea mă interesează. Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă.

Oferte pentru jucătorii foarte buni există mereu, este un lucru bun. Clubul va acționa când va primi o oferte bune, le va lua în considerare. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul și noi le mulțumim pentru că ne ajută”, a declarat Dario Bonetti în cadrul unei conferinţe de presă.

The post Dario Bonetti, iritat de atitudinea lui Steliano Filip. „Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună!” + Anunț despre situația lui Paul Anton appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă