Dario Bonetti, gest superb pentru Dinamo! Câte bilete a cumpărat + absențe de marcă pentru meciul cu Chindia

2 luni in urmă 21

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Înaintea duelului, Dario Bonetti a cumpărat 30 de bilete virtuale pentru meci, pentru a contribui la salvarea clubului din punct de vedere financiar. Antrenorul italian și-a explicat gestul la conferința de presă susținută vineri.

Dario Bonetti, gest superb pentru Dinamo

Când e posibil, încerc să ajut clubul, pentru că e un proiect fantastic. Trebuie să ajutăm clubul în momentele dificile și aceasta este modalitatea prin care putem ajuta clubul să supraviețuiască.

Cred că foarte curând se vor rezolva problemele financiare. Pentru noi, acum, e foarte important să continuăm să adunăm puncte”, a declarat Dario Bonetti.

De asemenea, antrenorul italian a anunțat că, la meciul cu Chindia, nu se poate baza pe Paul Anton și Andrei Radu, accidentați.

Paul Anton se recuperează foarte bine, a început să alerge. Sperăm să-l avem după meciul cu Chindia. Și Radu are niște probleme și nu poate juca, dar vom găsi soluții.

Chindia e o echipă puternică, va fi dificil, dar vom încerca. Important este să dai totul, pentru că adevărata înfrângere e când nu dai totul”, a transmis Dario Bonetti.

Paul Anton ar putea deveni liber de contract după meciul cu Chindia

Paul Anton se confruntă cu probleme medicale, dar se află și în litigiu cu Dinamo. Mijlocașul a cerut rezilierea contractului, din cauza restanțelor salariale, dar un verdict a tot fost amânat în ultimele săptămâni.

Următorul termen acordat de Comisii pentru pronunțarea unei decizii este 11 august.

Etichete: dario bonetti , chindia dinamo , bilete virtuale dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă