Dario Bonetti, favoritul lui Cristi Borcea. „Unul dintre cei mai buni!” Ce spune despre Pablo Cortacero. „A fost o greșeală!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 25

Cristi Borcea i-a lăudat pe oficialii lui Dinamo că l-au adus pe Dario Bonetti, unul dintre favoriții săi, pe banca tehnică a „câinilor”.

Totodată, fostul acționar din „Ștefan cel Mare” a vorbit pentru ProSport LIVE despre venirea lui Iuliu Mureșan și le-a transmis suporterilor că administratorul special de la Dinamo nu poate face mai mult decât a făcut până în prezent.

După ce l-a apărat pe Iuliu Mureșan, afaceristul a ținut să îl laude pe Dario Bonetti, antrenorul italian care a preluat Dinamo după plecarea lui Dusan Uhrin.

Dario Bonetti, favoritul lui Cristi Borcea

Cristi Borcea susține că Dario Bonetti este unul dintre cei mai buni antrenori alături de care a lucrat în perioada în care era finanțator la Dinamo. Totodată, acesta este sigur că italianul ar munci la formația din „Groapă” și fără să fie plătit.

„Nu este vina domnului Mureșan. Nu are ce să facă! Bonetti e unul dintre cei mai buni antrenori alături de care am lucrat. El muncește și nu i-ar trebui un ban la Dinamo. Ar munci benevol la cât de legat sentimental e de echipă. Fără jucători și fără materie primă nu poți să creezi nimic”, a spus Cristi Borcea la ProSport LIVE.

Ce spune Cristi Borcea despre Pablo Cortacero

Cristi Borcea a comentat și despre spaniolii care au preluat Dinamo de la Ionuț Negoiță și acesta este de părere că dinamoviștii au făcut o greșeală uriașă în momentul în care i-au cedat echipa lui Pablo Cortacero.

„Toată lumea credea că sunt aduși de mine, s-a vorbit mult timp. Aici a fost o greșeală. Eu am spus asta la momentul respectiv. Dacă nu te-ai pus la un acord cu DDB, unul dintre investitori, să faci un plan de viitor…Eu am zis de la început că nu am încredere”, a mai spus fostul acționar de la Dinamo pentru ProSport LIVE.

The post Dario Bonetti, favoritul lui Cristi Borcea. „Unul dintre cei mai buni!” Ce spune despre Pablo Cortacero. „A fost o greșeală!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă