Daria Paliciuc, triplă medaliată la Balcaniadă!

5 zile in urmă 34

22 September 2022 10:19

BĂICOI. Performanţă excelentă obţinută de Daria Paliciuc la primul său concurs la categoria seniori. Vorbim despre Balkan Dressage Championship, cea mai importantă competiție de dresaj ecvestru din această zonă a Europei, care a avut loc, zilele trecute, în localitatea Băicoi.

Scris de Daniel Scridon - BĂICOI. Performanţă excelentă obţinută de Daria Paliciuc la primul său concurs la categoria seniori. Vorbim despre Balkan Dressage Championship, cea mai importantă competiție de dresaj ecvestru din această zonă a Europei, care a avut loc, zilele trecute, în localitatea Băicoi.

Reconfirmându-şi valoarea, arădeanca Daria Paliciuc împreună cu calul Everton și-au făcut debutul la categoria seniori cu succes. Daria a obținut trei medalii balcanice: una de aur împreună cu echipa României și două de argint la testul individual și Free Style.

După ultima zi de concurs, Daria Paliciuc a devenit vicecampioană balcanică de dresaj ecvestru la categoria seniori. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat reprezentanta Croației, Karen Pavicic, iar pe trei s-a clasat grecoaica Christina Sachinoglou.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă