Daren Cahill consideră că toţi cei implicaţi în cazul Djokovic sunt vinovaţi de situaţie: ”Vina este peste tot aici. A fost o mizerie”

3 zile in urmă 11

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, consideră că toţi cei împlicaţi în cazul Novak Djokovic, jucătorul, federaţia australiană, guvernul local şi cel federal, sunt vinovaţi de situaţia creată în jurul participării liderului ATP la Australian Open, scrie News.ro.

„Vina este peste tot aici. A fost o mizerie. Novak, federaţia australiană, guvernul din Victoria, guvernul federal. Ar fi trebuit să fie o regulă dură pentru intrarea în această ţară, având în vedere prin ce au trecut oamenii. Vaccineaza-te si vino sa joci Australian Open sau dacă nu, ne vedem în 2023! Fără spaţiu de mişcare”, a scris Cahill, pe Twitter, precizând că nus e bucură că lui Djokovici i s-a anulat viza din nou.

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat a doua oară viza liderului ATP Novak Djokovic, el precizând că a luat decizia ţinând cont de interesul public.

Sârbul va avea un weekend aglomerat după decizia de vineri. Sâmbătă dimineaţă, va fi audiat de poliţia de frontieră, apoi va fi reţinut. Duminică, va urma judecarea, la Curtea Federală, a contestaţiei pe care o va depune faţă de a doua decizie de anulare a vizei de intrare în ţară.

Luni, Novak Djokovic ar trebui să joace în primul tur al Australian Open.

Sursa foto: WTA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă