"Dar a fost?" Ciobotariu, la debutul la Hermannstadt, a întrebat reporterul dacă Academica a avut gol valabil

1 lună in urmă 24

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Juventus, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Fostul fundaș a întrebat reportarul la final dacă a fost offside.

"N-am văzut de pe bancă, de obicei nu comentez arbitrajul, am văzut că apărarea s-a oprit. Apoi am văzut fanionul ridicat. Dar a fost?", a spus Ciobotariu la final.

VIDEO cu golul anulat:

Academica Clinceni, gol anulat cu Hermannstadt

În minutul 39, Chunchukov a înscris, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de offside.

La reluare s-a văzut clar că bulgarul se afla în poziție regulamentară în momentul primirii pasei de la Petrișor Petrescu. În orice caz, faza era una foarte grea.

"Sunt bucuros că nu am pierdut astăzi, am debutat cu un rezultat pozitiv, pentru că aveam nevoie de el, pentru moralul nostru. Echipa venea după o serie de meciuri pierdute și nu era ok. Nu a fost spectaculos, dar îi felicit pe jucători pentru atitudine, pentru determinare, au încercat, chiar dacă terenul nu a fost în condiții foarte bune.

Ne-am creat câteva situații de a marca, dar per total sunt mulțumit de rezultat și de joc în mare parte, mai ales că nu am avut prea mult timp la dispoziție, am făcut ședințe video, un antrenament tactic și nu am avut prea mult timp.

Am jucat cu o echipă foarte bună, de pe locul 5, mi-a plăcut mult. Dar noi nu i-am lăsat să joace, mai ales în linia mediană și cred că rezultatul este echitabil. Practic, pentru mine a fost și un joc de evaluare a jucătorilor.

O să discutăm cu domnul președinte și o să vorbim, să vedem dacă mai e nevoie de jucători și cu siguranță că mai e nevoie", a precizat Ciobotariu.

După 0-0 cu Academica Clinceni, Hermannstadt a obținut primul punct după 3 eecuri la rând.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: liviu ciobotariu , academica clinceni , hermannstadt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă