Dănuț Lupu, trage un semnal de alarmă după ce Mirel Rădoi s-a infectat cu COVID-19: „E o pierdere pentru noi!”

1 lună in urmă 3

Selecționerul Mirel Rădoi s-a infectat cu COVID-19 și aproape sigur nu va sta pe bancă la debutul naționalei României în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Dănuț Lupu, fost internațional român, trage un semnal despre situația în care se află echipa noastră.

România va debuta joi, 25 martie, în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei Macedoniei de Nord. Meciul se va juca la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.

„Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Dănuț Lupu, trage un semnal de alarmă după ce Mirel Rădoi s-a infectat cu COVID-19

Fostul fotbalist nu vede cu ochi buni absența lui Mirel Rădoi de pe banca naționalei, deoarece consideră că era important ca jucătorii să aibă parte de susținerea selecționerului. Totuși, Dănuț Lupu speră ca „tricolorii” să aibă evoluții bune.

„Eu spun că Rădoi e o pierdere pentru noi. Se apropiase de jucători și era un plus cu el pe bancă. Cu toate că nu joacă Mirel Rădoi, dar era important ca jucătorii să aibă susținerea lui. La echipa națională se pot întâmpla multe. Sper să facem un joc bun și să ne calificăm iarăși la un campionat european sau mondial.

Avem niște meciuri interesante. Cu Germania am mai făcut o surpriză, dar îmi e greu să cred că putem să îi batem la ora actuală. Nu contează cum jucăm, dar ar trebui să strângem niște puncte ca să jucăm la un turneu final”, a declarat Dănuț Lupu, la Digi Sport.

Mirel Rădoi, aspru criticat pentru selecția făcută la echipa națională

Florin Prunea, fostul portar al echipei naționale, l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru selecția de jucători făcută la echipa națională. Acesta nu înțelege cum Alexandru Mitriță, extrema lui Al-Ahli, nu a fost convocat.

„Convocarea lui Coman arată lipsa de soluții în departamentul ofensiv. Și a lui Pușcaș la fel, care abia a revenit după accidentare, dar nu avem variante. S-a vorbit despre convocarea lui Constantin Budescu, dar și a lui Alexandru Mitriță, iar ei sunt jucători care ar putea ajuta echipa națională. 

Mitriță nu avea voie să nu fie convocat. Este un jucător de calitate, de viteză, care face diferența, care scoate un om din joc. Asemenea jucători sunt rari. Nu cred că ne permitem luxul de a nu-l convoca la echipa națională”, a declarat Florin Prunea, la PRO X.

The post Dănuț Lupu, trage un semnal de alarmă după ce Mirel Rădoi s-a infectat cu COVID-19: „E o pierdere pentru noi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă