Dănuț Lupu surprinde: „Niciun antrenor nu e bătut în cuie. Iosif nu are experiența necesară să gestioneze vestiarul”

3 săptămâni in urmă 13

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021, 11:20 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 11:44

Rapid a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 0-1 și a ajuns la 4 meciuri consecutive în Liga 1 fără victorie. Dănuț Lupu, fost jucător al giuleștenilor a comentat posibilitatea ca Mihai Iosif să fie demis de la cârma echipei în perioada următoare.

Toate detaliile despre Rapid - Voluntari, AICI!

Deși este de părere că Mihai Iosif ar trebui să rămână la echipă, Dănuț Lupu consideră că acesta ar putea fi schimbat din postul de antrenor al giuleștenilor dacă echipa continuă cu rezultatele negative.

„Niciun antrenor nu e bătut în cuie. Cu toate că Iosif ar merita să rămână în continuare. Știți cum e, este confirmat un meci, dar dacă doamne ferește pierde... 

Era ceva de așteptat, au început campionatul foarte bine, dar în momentul când pierzi un meci încep discuții, certuri și nu are experiența necesară Iosif să poată să gestioneze bine vestiarul. Eu mi l-aș dori pe Iosif în continuare”, a declarat Dănuț Lupu la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Mihai Iosif nu se gândește la plecarea de la Rapid

Întrebat după înfrângerea contra ilfovenilor ce părere are despre o posibilă demitere, Iosif este determinat să continue pe banca giuleștenilor.

„Susținere din partea conducerii am totală, cu jucătorii sunt foarte ok. Mai sunt și lucruri care poate nu sunt corecte, dar în timp... Ăsta este fotbalul. Eu sunt un om corect cu viața. Cam asta voiam să spun. Acea suspendare poate a lăsat o oarecare urmă. 

Nu sunt eu nici Guardiola, nici Mourinho. Dar să vină cu 3 ore înaintea meciului și să mă anunțe... Da, parcă se așteaptă să murim. Așa spun unii. Din păcate, sunt și rapidiști. Fotbalul e un joc, nimeni nu e de neînlocuit. Mergem mai departe, atât timp cât putem. 

Întotdeauna mai există ceva de demonstrat. Eu, personal, cred că am demonstrat niște lucruri. Astăzi nu i-am avut pe Săpunaru, pe Albu, pe Alami, pe Moise, pe Pănoiu. Am avut 5 jucători care puteau fi titulari.

Dar cine intră în vestiarul Rapidului trebuie să conștientizeze că de asta intră acolo. Dacă așa va considera conducerea, nu va fi nicio problemă. Eu pun Rapidul deasupra tuturor!”, a declarat Mihai Iosif.

Mihai Iosif nu depinde de rezultatul cu Sepsi
-Daniel Niculae, președinte Rapid

Alexandru Dandea, dezamăgit după înfrângerea cu FC Voluntari: „Trebuie să ne revenim, că așa nu se mai poate”

Citește alte știri din Liga 1:

Nici FCSB, nici CFR, nici CSU Craiova » Care este clubul din Liga 1 cu cei mai mulți bani din sponsorizări

Panduru, ironii pentru un rapidist după eșecul cu FC Voluntari: „A trecut rața pe lângă el. Bine că nu e vânător”

Playtech: BOMBĂ! Câștigătorul Asia Express s-a aflat. Cine ar fi pus mâna pe premiul de 30.000 de euro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă