Dănuț Lupu surprinde: „L-aș ține pe Rădoi. Cu ce te ajută experiența lui Dan Petrescu sau a lui Hagi?”

2 săptămâni in urmă 22

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 18:48 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 19:01

Dănuț Lupu (54 de ani), fost internațional, este de părere că Federația ar trebui să facă tot ce ține de ea ca să-l convingă pe Mirel Rădoi să rămână selecționerul României și nu crede că Gică Hagi sau Dan Petrescu pot califica România la următorul turneu final.

„După ultimele 3 jocuri dacă aș putea, eu aș încerca să îl țin pe Mirel. Dacă va veni alt antrenor va schimba iarăși și va încerca să joace altceva și va trebui iar un an de zile ca jucătorii să joace ce vrea noul antrenor. 

 „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”

ROMÂNIA

Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”

Atât timp cât nu se dă continuitate unui antrenor nu cred că vom avea șanse să ne calificăm la un turneu final”, a declarat Dănuț Lupu la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Lupu: „Cu ce te ajută experiența lui Dan Petrescu sau a lui Hagi?”

Întrebat dacă în locul lui Mirel Rădoi ar trebui să vină la națională Gică Hagi sau Dan Petrescu, Dănuț Lupu a răspuns: „Gică are puțini jucători crescuți de el, are adunați foarte mulți jucători din țară, dar nu crescuți de el. Dan Petrescu nu a crescut, cine a crescut? 

Cu ce te ajută experiența lui Dan Petrescu, a lui Hagi în contextul în care te întâlnești de 6 ori pe an cu câte 30-40 de jucători, nu poți să-i antrenezi tu. Trebuie un an de zile până cunoști jucătorii. 

Acum când s-a ajuns la o atmosferă frumoasă și bună în lotul echipei naționale care peste jumătate, în ultimele 3 meciuri au jucat un joc frumos care ne-a dat speranță, au avut ghinion cu Islanda. Credeți că dacă jucam baraj ne calificam?”, a completat Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu îi critică pe jucătorii naționalei: „Vin ca în vacanță”

„Jucătorii vin la națională în vacanță, nu ca să apere culorile naționalei. Pentru noi era o mândrie să ne cheme la națională, să ne cânte imnul. Acum, jucătorii îmi dau impresia că vin 4-5 zile în vacanță, se bucură că vin în România să-și vadă familia și prietenii.

Nu avem lider. Nu e niciun jucător care să-i facă pe ceilalți să fie determinați. Fiecare vine și «Bună ziua! La revedere! Ne vedem peste 3-4 luni»... Chiricheș, să nu se supere, dar nu lider. Ianis, cu scuzele de rigoare, nu poate fi niciodată lider. El are alte preocupări. Da, imaginea personală. E nevoie de un jucător care să fie războinic, ca să poate influența jucătorii”, spunea Lupu în urmă cu două zile la ProX.

Citește alte știri despre echipa națională:

Președintele ratărilor » După ultima campanie preliminară, Burleanu a ajuns la 3 calificări ratate consecutiv

Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă