Dănuț Lupu se dezice de Dinamo, după scandalul cu suporterii

1 lună in urmă 13

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Dănuț Lupu și fanii dinamoviști se află în conflict deschis, după ce la partida din Supercupa României la handbal, dintre Dinamo și HC Dobrogea Sud, fostul fotbalist al echipei din Ștefan cel Mare le-a arătat semne obscene.

Suporterii nu s-au lăsat mai prejos și l-au jignit pe Lupu, totul culminând cu un mesaj postat pe Pagina Cătălin Hîldan la câteva zile după incident, în care au spus că nu vor mai susține nici o echipă din cadrul clubului sportiv Dinamo.

Totuși, oamenii din galeria "câinilor" au spus că în eventualitatea în care CS Dinamo o să renunțe să-l mai plătească pe Dănuț Lupu, atunci vor reveni să susțină toate secțiile sportive din cadrul clubului.

Dănuț Lupu: "Nu mai vreau să-mi spun părerile"

Deranjat de toată situația care s-a creeat, Dănuț Lupu a anunțat că nu o să mai vorbească de Dinamo.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

"Nu mai vreau să-mi dau cu părerea despre ce fac cei de la Dinamo. În afara faptului că-mi doresc să reușească în tot ceea ce își propun, mai mult nu vreau să spun. E clubul la care am cunoscut performanța, e clubul la care m-am făcut remarcat în fotbal, dar momentan nu pot să-mi dau cu părerea despre ceea ce fac ei.

Nu că nu pot să-mi dau cu părerea, dar atât timp cât îi deranjează părerile mele, mă opresc și nu mai vreau să-mi spun părerile. Atât timp cât îi deranjează ce spun și n-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus eu de-a lungul anilor, mă opresc, le urez multă baftă și atât.

Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să comentez. Eu am încercat să-i ajut atât cât am putut eu de mult, dar atât timp cât am ajuns la conflict cu ei, eu spun că mă opresc", a spus Dănuț Lupu pentru GSP.ro

Etichete: danut lupu dinamo , cs dinamo , pch , ddb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă