Dănuț Lupu riscă să-l supere pe "Regele" Hagi: "Moruțan e peste Ianis, este un jucător mai complex"

1 lună in urmă 32

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Dănuț Lupu (53 de ani) consideră că oferta din Golf pentru Olimpiu Moruțan, în valoare de 10 milioane de euro, pe care Gigi Becali a anunțat că a refuzat-o, nu a fost reală. Cu toate acestea, fostul internațional român este de părere că starul FCSB-ului are o valoare mai ridicată decât fiul lui Gică Hagi, Ianis, jucătorul lui Rangers.

Dănuț Lupu: "Moruțan e peste Ianis Hagi, este un jucător mai complex"

"Eu cred că dacă FCSB avea o ofertă de 7-8 milioane de euro, Moruțan era plecat deja. M-aș bucura să văd jucători români vânduți pentru 15 de milioane, dar trebuie să fim realiști. Eu am spus că Moruțan îmi place foarte mult și că este peste Ianis. Dacă Moruțan ar fi primit încrederea pe care a primit-o Ianis... eu cred că este un jucător mai complex decât Ianis.

Fiecare își avantajează jucătorul cum vrea. Moruțan îmi place, dar nu cred că valorează 15 milioane. Ai niște invitați (n.r Bratu, Ilie Dumitrescu), noi ce valoarea am avea astăzi, de 50?", a spus Dănuț Lupu, la Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt4,5 milioane de euro este suma la care e evaluat Ianis Hagi

Gigi Becali a lămurit situația lui Olimpiu Moruțan

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat în urmă cu câteva zile că are o ofertă de 10 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani) la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. Propunerea grupării din Golf nu a fost pe placul lui Gigi Becali, care a cerut 15 milioane de euro în schimbul lui Moruțan. Pentru moment, se pare că mutarea a intrat în impas.

"Au început caterinca și miștoul că am zis că am avut ofertă de 10 milioane. Bine, mă, o să aflați când se va vinde și gata. Câștig ceva dacă mă laud cu oferta? Câștig când intră banii-n buzunar. Nu mai știu cum să fac, oricum nu e bine.

Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el. Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine", a declarat Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: ianis hagi , danut lupu , olimpiu morutan , transfer olimpiu morutan , morutan peste ianis hagi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă