Dănuț Lupu, întrebarea care doare: „Știți care e problema în fotbalul românesc?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 2

Rapid nu a câștigat nicio partidă oficială, în 2021, iar criticile pentru antrenorul Nicolae Grigore nu au întârziat să apară. Însă, Dănuț Lupu, fost jucător la Dinamo, îi ia apărarea tânărului tehnician și susține că nu are nicio vină pentru situația în care se află formația giuleșteană.

Nicolae Grigore (37 de ani) a fost instalat, în luna decembrie a anului trecut, pe postul de antrenor principal al Rapidului.

Rapid se află pe locul 7 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Dănuț Lupu: „Știți care e problema în fotbalul românesc?”

Fostul fotbalist susține că Nicolae Grigore nu trebuie criticat. Acesta este de părere că tânărul antrenor al Rapidului are nevoie de timp pentru a-și pune în aplicare ideile.

„Știți care e problema în fotbalul românesc? Majoritatea antrenorilor tineri nu li se dă șase luni – un an. Ca să formezi o echipă îți trebuie puțin timp, mai ales la antrenorii cu experiență. La un antrenor tânăr, cu atât mai mult. Eu nu înțeleg de ce sunt puse «tunurile» pe antrenorii tineri, atâta timp cât acești antrenori tineri nu vin singuri, nu se autopropun. Conducerea caută și numește un antrenor, de ce pui «tunurile» pe el, dacă tu l-ai adus? Protejează-l și dă-i puțin timp să facă ceva”, a declarat Dănuț Lupu, la ProSport Live.

Cum vede Victor Angelescu situația Rapidului

Victor Angelescu, finanțatorul formației Rapid, a intrat în emisiunea ProSport Live și a vorbit despre situația din Giulești.

„E întreg Nicolae Grigore! Ne-am văzut ieri și am stat de vorbă, este ok acum. A fost o discuție constructivă, eu așa zic. Vom vedea în etapele următoare.

Nu e ușor să joci la Rapid, e nevoie de dăruire… Trebuie ca ei s-o scoată la capăt. Jucătorii trebuie să-și dea seama unde joacă. Intrăm mereu în vrie și nu e normal… Ca să joci la această echipă, trebuie să alergi de trei ori mai mult ca adversarul.

În iarnă nu s-a plătit nimic pe transferuri. Nu contează că n-am luat fotbaliști cu sume de transfer. Nu contează asta! Ați văzut cine a promovat anii trecuți? Au dat zero pe transferuri. Nimeni nu plătește pentru jucători la Liga 2, nici măcar Petrolul. Nu știu dacă la Liga 1 plătește cineva bani. 

Am început anul pe locul 2 și am ajuns pe locul 7. Intrăm în vrie. Mai este timp, putem intra în playoff și putem promova.

Nu putem mai mult să investim… Am investit anul trecut 2,7 milioane de euro, iar acum peste 2 milioane de euro. Toată lumea a susținut că am făcut cea mai bună campanie de achiziții, dar acum sunt dezamăgit de unii dintre ei. Așa este, dar mai avem timp.

Șumudică nu poate veni la Rapid în Liga 2, este exclus, este un antrenor cu cotă”, a declarat Victor Angelescu.

The post Dănuț Lupu, întrebarea care doare: „Știți care e problema în fotbalul românesc?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă