Danuț Lupu îl distruge pe Gică Hagi după oferta venită de la FRF. "L-au băgat alții la înaintare. Să urle de acum la Academie, la el"

1 săptămână in urmă 11

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 15:45

57 citiri

Danuț Lupu îl distruge pe Gică Hagi după oferta venită de la FRF. "L-au băgat alții la înaintare. Să urle de acum la Academie, la el"

Refuzul lui Hagi de a veni antrenor la echipa națională i-a înfuriat pe multi dintre foștii săi colegi din fotbal.

Dănut Lupu a lansat un atac necruțător la adresa patronului de la Farului după ce "Regele" a declinat propunerea lui Răzvan Burleanu.

Președintele FRF i-a făcut ofertă lui Gică Hagi pentru preluarea echipei naționale, dar acesta a refuzat motivând un conflict de interese.

Hagi a mai fost selecționer, în 2001, atunci când sub comanda sa, România a pierdut calificarea la baraj, contra Sloveniei, la Campionatul Mondial de fotbal din Japonia și Coreea de Sud.

"Ce vă miră pe voi la Hagi? Nu îl știți? Tot urlă în ultimii ani că fotbalul românesc se duce în cap. Da, Gică are tot dreptul să vorbească. Este unul dintre noi și este fostul mare fotbalist și căpitan al naționalei României, Gheorghe Hagi. Dar uitați ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins și i-a dat șah mat în fața opiniei publice.

Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el. Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie? Păi asta știam toți și știa și el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aștepta să fie căutat de Burleanu și să i se propună postul de selecționer.

Haideți să fim serioși, Gică! Dacă voiai, păi atunci veneai. Naționala nu se refuză. Însă, vă mai spun încă o dată că el nu a vrut de la început să vină și a picat în plasa altora, deoarece nu se aștepta să fie sunat.

Dar, de acum cred că e mai bine să urle doar pe la el la academiei, că a refuzat să devină selecționerul României când a fost pus la treabă. Iar, dacă mă întrebi pe mine, eu consider că oricum proiectul lui, cel de patru ani, este bun poate doar la Academia lui, la FRF nu merge", a spus Dănuț Lupu pentru Prosport.

Citeste si:

 ”Am discutat două ore”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, şi i-a oferit acestuia postul de selecţioner, însă fără succes. "Ne-am întâlnit, am avut...

 cine e antrenorul ofertat

Naționala României a pierdut calificarea la Campionatul Mondial de fotbal, iar contractul cu Mirel Rădoi expiră la sfârșitul lunii noiembrie. Răzvan Burleanu și echipa lui au dat numai...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă