Dănuț Lupu, “fault” dur la Florin Prunea. “Alimentezi conflicte. Lasă-i pe titulari să vorbească”

2 săptămâni in urmă 14

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Dănuț Lupu, către Florin Prunea: "Tocmai tu vorbești de caracter?"

Aseară, în direct la Digi Sport, Florin Prunea l-a pus la zid pe Ilie Dumitrescu, cel care l-a lăudat în direct pe Răzvan Burleanu pentru că s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi.

Hagi a refuzat oferta primită de la FRF, însă Prunea s-a enervat după ce a văzut că Ilie Dumitrescu apreciază inițiativa lui Burleanu.

Dănuț Lupu i-a luat partea lui Ilie Dumitrescu și consideră că fostul portar a exagerat.

"Ilie Dumitrescu a demonstrat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Păi tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?

Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă-i pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?", a spus Dănuț Lupu pentru Pro Sport.

Florin Prunea, către Ilie Dumitrescu: "Să-ți fie rușine! Nu se face așa ceva!"

"L-aș ruga pe Ilie să nu mai vorbească în numele Generației de Aur! Generație de Aur nu e formată numai din Ilie Dumitrescu, Hagi, Popescu. Mai era și Didi Prodan! Eu te-am cunoscut altfel!

Tu erai altfel! Băiatul ăsta pe care tu îl lauzi, Burleanu... să nu mai vorbești în numele Generației de Aur! Ilie, tu care ești unul dintre noi, nu poți să spui că Răzvan Burleanu a făcut un pas. Nu știu ce interese ai tu, lasă-mă să vorbesc. Ilie, nu se face așa ceva, ce ai făcut tu în seara asta!

Niciun reprezentant al Generației de Aur nu a făcut așa ceva! Nu mai vorbi în numele Generației de Aur! Vorbește în numele tău, nu în numele nostru! Să-ți fie rușine!", a fost mesajul lui Florin Prunea, în direct la Digi Sport Special.

Etichete: gica hagi , frf , echipa nationala , generatia de aur , florin prunea , ilie dumitrescu , danut lupu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă