Dănuț Lupu, după ce fiul său a salvat o fată care a vrut să se sinucidă la metrou: „Era foarte afectat! Chiar mi-a zis: «Tati, ia-mă în brațe!»” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 8

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist de la Rapid și Dinamo, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre gestul impresionant al fiului său, care a salvat o fată de la moarte.

În cursul zilei de miercuri, la stația de metrou Dristor 1, pe linia 2, o tânără s-a aruncat pe linia de metrou, însă două persoane au reușit să o salveze.

Unul dintre salvatori este Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist, iar identitate cealaltă persoană este o femeie a cărei identitate rămâne necunoscută, însă care i-a făcut semne disperate fetei să se ridice de pe șine.

Dănuț Lupu, după ce fiul său a salvat o fată la metrou

Contactat telefonic, Dănuț Lupu a dezvăluit că fiul său a fost afectat emoțional de incidentul petrecut la metrou. De asemenea, acesta a împărtășit informația conform căreia fata respectivă nu este la prima tentativă de sinucidere.

„Nu s-a întâmplat nimic, a supraviețuit, e bine, dar am înțeles că ar avea niște probleme, că nu e la prima încercare. Mă bucur și sunt mândru de băiatul meu că a fost la momentul potrivit în locul potrivit. Era foarte afectat, chiar mi-a zis: «Tati, ia-mă în brațe!». Știți cum e, eu mă bucur că a fost la locul respectiv și a avut prezență de spirit”, a spus Dănuț Lupu, la ProSport Live.

Vezi AICI VIDEO cu momentul șocant de la metrou!

Reacția lui Răzvan Lupu

„În momentul acela coboram scările, iar fata care se vede în imagini a început să țipe. M-am îndreptat să văd ce se întâmplă, am văzut fata că se aruncase pe șine, am țipat la ea să-mi dea mâna și ulterior am reușit să o trag de pe sine.

Nu știu ce poate să fie în capul unui copil de 14 ani care ajunge să facă gestul ăsta. Era un copil pierdut, am vorbit cu ea, mintea ei era goală. Înțeleg că ar avea probleme în familie, părinții în divorț. Presupun că orice persoană care ar fi fost în locul meu ar fi făcut același lucru ca mine. Nu am stat să mă gândesc absolut deloc atunci când am văzut-o pe șine. Mă uit și acum la imagini și mă bucur că am fost acolo și că am reușit să o salvez, că nu s-a întâmplat nimic grav, că toată lumea este bine. Sunt probleme de familie care o afectează. Să recurgi așa la un gest la 14 ani, trebuie să fie niște traume”, a declarat Răzvan Lupu, la Realitatea PLUS.

The post Dănuț Lupu, după ce fiul său a salvat o fată care a vrut să se sinucidă la metrou: „Era foarte afectat! Chiar mi-a zis: «Tati, ia-mă în brațe!»” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă