Dănuț Lupu despre Dennis Man în Serie A: „E un fotbalist care n-are forță și, fără supărare, nici nu stă bine cu capul. Nu e un tip puternic” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 luni in urmă 1

Dănuț Lupu, fostul jucător al lui Dinamo și al echipe naționale, nu crede că Dennis Man ar putea face performanță în campionatul italian. Fostul internațional a intrat prin telefon la emisiunea Prosport LIVE.

Mijlocaşul Dennis Man a semnat un contract cu Parma până la 30 iunie 2025, a anunţat, vineri, clubul italian.

Suma plătită pentru Man, în vârstă de 22 ani, care a efectuat joia trecută vizita medicală, ar fi de 13 milioane de euro, la care se pot adăuga alte două milioane în bonusuri.

Dănuț Lupu despre Dennis Man în Serie A: „E un fotbalist care n-are forță și, fără supărare, nici nu stă bine cu capul. Nu e un tip puternic” 

„Mie nu mi se pare corect ce s-a întâmplat în acest scandal Prodan-Becali! A încercat și Giovani Becali să se bage la mine, au încercat și alții, dar am știut cum să procedez.. Eu nu știu ce vreau? M-am descurcat singur. Impresarilor nu le înțeleg rostul, de ce e nevoie de ei, le dăm bani degeaba, dacă tu joci bine ai oferte imediat.

Echipele te vor căuta și îți vor da bani. Ați văzut impresarii să vândă jucători proști? În afară de Giovvani într-o perioadă care a făcut bine fotbalului românesc.

Man nu este trădător, fiecare-și vede interesul.

Nu cred că va face față Man. Va fi aproape imposibil. La Parma nu te mai laudă nimeni, nu mai sunt jucătorii de altă dată. Mie mi se pare că e un fotbalist care n-are forță și, fără supărare, nici nu stă bine cu capul. Nu e un tip puternic, că altfel nu se ajungea la situația actuală.

E bun pentru campionatul românesc, atât! Acum e în Italia. Aici a fost lăudat jurnaliștii noștri, acolo nu e așa. În Serie A trebuie să demonstrezi ca să fii lăudat”, a declarat fostul dinamovist.

În vârstă de 22 de ani, Man a jucat în acest sezon 20 de meciuri şi a marcat 17 goluri. El are 18 jocuri în Liga I şi 14 goluri marcate. Dennis Man a strâns şase selecţii la echipa naţională, pentru care a înscris un gol. Man a fost transferat în septembrie 2016 de FCSB de la UTA.

The post Dănuț Lupu despre Dennis Man în Serie A: „E un fotbalist care n-are forță și, fără supărare, nici nu stă bine cu capul. Nu e un tip puternic” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă