Dănuț Lupu, de partea lui Florinel Coman: „Eu la vârsta lui conduceam cu 250 km/h” » Răspuns enigmatic la întrebarea „Aveai permis?”

1 lună in urmă 2

LIGA 1  ·  FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021, 18:11 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 18:15

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid, i-a luat apărarea lui Florinel Coman (22), jucătorul lui FCSB căruia i s-a întocmit dosar penal după ce a fost prins conducând cu o viteză peste limita legală și fără a deține permis de conducere. 

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”.În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie!Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.Gigi Becali, patronul FCSB, susține că Florinel Coman are permisul obținut în Ucraina.

Coman a prezentat un permis de conducere obținut în Ucraina, lucru care l-a amuzat pe Lupu: „Poate a învățat mai repede limba ucraineană decât româna”, a glumit fostul fotbalist. Pe un ton mai serios, Dănuț Lupu i-a sărit în apărare lui Coman și a dezvăluit că el obișnuia să conducă cu 250 km/h!

Florinel Coman tremură! Un bărbat din Iaşi, care a fost prins cu un permis fals, a primit o pedeapsă cu executare! Câţi ani stă după gratii

Dănuț Lupu: „S-a întâmplat, Coman e încă tânăr”

„A greșit, e tânăr și are tot timpul să învețe, nu cred că trebuie să îi dăm în cap. Și eu am făcut o grămadă de greșeli. Eu la vârsta lui conduceam cu 250 km/h. Ce înseamnă, că trebuia să îmi dea lumea în cap? Aveam pasiunea vitezei, era damblaua mea. Vreți să vă zic ceva? Aveam și n-aveam permis (râde). S-a întâmplat, e un copil, încă tânăr. 

Ar trebui să așteptăm să vedem ce se va întâmpla și după aia să începem să îl judecăm. Să sperăm că nu vor repeta alții greșeala pe care a făcut-o pe el, dar cunoscându-l pe Gigi, nu cred că i-ar fi permis să facă asta”, a declarat Lupu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

FOTO. Cum arată bolidul lui Florinel Coman

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Citește mai multe știri despre acest subiect:

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost” » Ce îi reproșează clubului FCSB în cazul „Permisul”

Un șofer român de TIR bănuia că iubita îl înșela cu o prietenă. Oribil ce i-a făcut! Mărturie halucinantă: „M-am simțit ca un sclav„

Libertatea

Playtech: Doliu la Românii au talent. A făcut anunțul morții în urmă cu câteva momente
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă