Dănuț Lupu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: „Să răspundă cei care au adus prieteni cu fotbaliștii!”

3 săptămâni in urmă 1

Dănuț Lupu i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo! După eșecul de la Iași, scor 0-1, fostul mare internațional român i-a luat apărarea lui Gigi Mulțescu, dar i-a criticat pe cei care au făcut transferurile în ultimele luni în „Ștefan cel Mare”.

Paul Anton a fost singurul jucător lăudat de Dănuț Lupu, care nu concepe ca Dinamo să ajungă în Liga 2, la finalul acestui sezon.

Dinamo a fost iertată la Iași și de un penalty, pe care arbitrul nu l-a dictat la un henț al lui Andrei Blejdea, iar situația devine tot mai grea pentru „câini”, aflați în lupta pentru evitarea retrogradării. Gigi Mulțescu a dat vina pe jucători, despre care spune că au greșit ca în curtea școlii, iar Dănuț Lupu nu i-a apărat nici el.

Dănuț Lupu, despre situația lui Dinamo: „S-au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii!”

„Nu putem să îi reproșăm nimic lui nea Gigi Mulțescu, abia a avut 3-4 zile cu jucătorii. Niciun antrenor nu poate să facă minuni în 3-4 zile. Mi se pare că sunt în urmă cu pregătirea fizică și nu practică vreun joc care să ne dea speranțe. Totuși, cred că nea Gigi o s-o scoată la capăt. E un antrenor bun, cu experiență foarte mare.

Nu sunt supărat pe jucătorii care au fost transferați recent. Aș fi fost supărat dacă aș fi contribuit la aducerea lor. Dar, cum nu am nicio vină, ar trebui să răspundă cei care i-au adus. În ultimii doi ani, s-au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii, nicidecum fotbaliști”, a afirmat Dănuț Lupu, la Pro X.

„Nu mă gândesc la retrogradare. Nici nu vreau. Mi-e greu să mă gândesc la asta. Am încredere în nea Gigi Mulțescu, în Paul Anton. Sper că va reuși să îi strângă pe jucători lângă el. Nici nu vreau să mă gândesc la retrogradare. Oricum, mai mult decât de retrogradare mi-e frică de faptul că suporterii nu vor reuși să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Vin alte datorii din urmă și trebuie plătite și acelea. E foarte greu”, a mai spus fostul mare jucător al lui Dinamo.

The post Dănuț Lupu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: „Să răspundă cei care au adus prieteni cu fotbaliștii!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă