Dănuț Lupu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: „Nu prea am văzut să joace fotbal!”

4 luni in urmă 20

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al lui Dinamo, i-a criticat dur pe fotbaliștii spanioli pe care formația din „Ștefan cel Mare” i-a transferat, recent. În plus, acesta nu este încântat nici de noii acționari care au preluat clubul bucureștean.

În prezent, Dinamo se situează pe locul 14 din Liga 1, cu cinci puncte obținute, după șapte meciuri jucate.

Dănuț Lupu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo

Fostul fotbalist susține că nu l-au impresionat cu nimic jucătorii spanioli aduși de Dinamo, Juan Camara (26 de ani) fiind singurul care i-a atras atenția, în mod pozitiv. Dănuț Lupu i-a criticat și pe noii acționari de la clubul roș-alb, deoarece nu au rezolvat, încă, problemele financiare ale echipei.

„Eu am spus că va fi foarte greu să facă o echipă competitivă și să aibă rezultate. E greu cu atâția jucători noi. Pe de altă parte cu acest proiect al lor… «New Dinamo» e rupt în două! Aducând atâția jucători la echipă, trebuie să le plătești salariile.

Tu nu ai nicio bază, niciun ban! Ei nu s-au gândit că jucătorii vor avea de suferit? Noi vorbim de banii pe care trebuiau să-i aducă spaniolii, lăsați ratele din drepturile TV. Nistor, care a plecat în iarnă, nu și-a luat banii.

Eu nu am nimic cu acești jucători, dar dacă unul dintre cei aduși știa să dribleze, atunci nu venea în România. Dacă ei aveau unde să joace în liga a doua din Spania, jucau acolo! Nu veneau în România! În afară de faptul că vorbesc spaniolă între ei, nu prea am văzut să joace și fotbal între ei. Doar Camara mi s-a părut că a avut o constanță și că a jucat ceva”, a declarat Dănuț Lupu, la PRO X.

The post Dănuț Lupu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: „Nu prea am văzut să joace fotbal!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă