Dănuț Lupu, critici la adresa suporterilor-acționari de la Dinamo: „Trebuie să înțeleagă că fac rău clubului! Eu cred că se salva și cu Mulțescu!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 18

Dănuț Lupu (54 de ani), fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre situația actuală din „Ștefan cel Mare” și i-a criticat pe suporterii-acționari.

Recent, reprezentanții DDB l-au numit în funcția de antrenor pe Dusan Uhrin, iar Dănuț Lupu este de părere că Gigi Mulțescu ar fi reușit să salveze echipa de la retrogradare.

De asemenea, fostul fotbalist consideră că suporterii-acționari și-au depășit atribuțiile și că ar trebui ca aceștia să consulte niște specialiști.

Dănuț Lupu, critici la adresa suporterilor-acționari de la Dinamo

Dănuț Lupu a vorbit și despre situația sportivă a echipei din „Ștefan cel Mare”. Acesta este de părere că jucătorii lui Dusan Uhrin sunt în urmă cu pregătirea fizică, dar are încredere că aceștia vor salva echipa de la retrogradare.

„Eu cred că se salva și cu Mulțescu! Nu cred că Dinamo are lotul care să retrogradeze, cu toate că eu i-am cam criticat. Eu sper ca în aceste meciuri pe care le mai au de jucat să dovedească faptul că locul lui Dinamo nu e acolo.

Pe lângă problemele cu bani, mie mi se pare că jucătorii sunt în urmă cu pregătirea fizică. Nu poți să o capeți într-o săptămână sau o lună. Există și riscul că dacă fac prea multă pregătire să le trebuiască vreo două luni să își revină.

Jos pălăria pentru suporteri pentru ceea ce au făcut până acum cinci-șase luni. De atunci nu cred că mai fac lucrurile corect, să schimbi tu antrenorii, să faci tu schimbările la echipă… Au făcut un lucru extraordinar de frumos și de util, dar în momentul de față trebuie să înțeleagă că fac un mare rău lui Dinamo pentru că se comportă ca niște proprietari, ceea ce nu sunt. Eu cred că trebuia să stea lângă ei niște oameni care se pricep.

În primul rând, nu trebuia să îl schimbe pe Mulțescu. Jos pălăria în fața lui nea Gigi! A încercat să facă iarăși o minune, dar nu doresc nimănui să fie în locul lui. A încercat, dar nu mai poate, nu îl mai țin balamalele, nu că nu putea să salveze. Dacă era ok din toate punctele de vedere și cu sănătatea, eu zic că el reușea să o salveze pe Dinamo, dar e într-o situație mai delicată”, a spus Dănuț Lupu, la ProSport Live.

The post Dănuț Lupu, critici la adresa suporterilor-acționari de la Dinamo: „Trebuie să înțeleagă că fac rău clubului! Eu cred că se salva și cu Mulțescu!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă