Dănuț Lupu, atac virulent la Prunea după conflictul cu Ilie Dumitrescu: „Lasă-i pe ăia titulari să vorbească. Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur?”

1 săptămână in urmă 13

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 17:42 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 18:00

Dănuț Lupu (54 de ani), fost jucător la Dinamo și echipa națională, a comentat conflictul dintre Florin Prunea (53) și Ilie Dumitrescu (52), doi dintre membrii „Generației de Aur”, izbucnit după ce FRF i-a propus lui Gică Hagi (56) să devină selecționer.

Lupu i-a luat partea lui Ilie Dumitrescu și l-a atacat pe Prunea pentru declarațiile făcute la adresa fostului său coleg.

„Ilie Dumitrescu a demonstrat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Păi tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. 

Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?”, a declarat Dănuț Lupu potrivit prosport.

Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”

DEZBATEREA ZILEI

Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”

Dănuț Lupu: „Tu în numele cui vorbești?”

„Dar, te întreb eu pe tine ceva, tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă-i pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. 

Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. 

De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?

Citește alte știri de actualitate:

Încă o dată cel mai slab! Starul FCSB-ului are cifre horror în ultima lună: „Ceva nu i-a convenit”

Iftime îi răspunde lui Cârțu: „Oameni orbiți de scenarii. Dacă n-ai minte în cap...”

Playtech: BOMBĂ! Nadia Comăneci, DEVASTATĂ. A jignit-o grosolan: ‘Vacă decorată’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă