"Dansează pe teren!" Zidane vrea să transfere un fotbalist esențial pentru echipa lui Pep Guardiola

1 lună in urmă 4

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Gruparea din La Liga îl urmărește de mai mult timp pe fotbalistul cotat la 48 de milioane de euro, însă Zinedine Zidane pare să le fi spus abia acum șefilor săi că Mahrez trebuie adus pe Santiago Bernabeu.

"Real Madrid și-a făcut lista cu posibile transferuri, iar prioritatea o reprezintă Riyad Mahrez", scrie sursa mai sus citată. Extrema dreaptă de la Manchester City are 30 de ani, iar contractul său cu formația lui Pep Guardiola expiră în iunie 2023.

riyad-mahrez

Riyad Mahrez, jucătorul lui Manchester City / Foto: Instagram @riyadmahrez26.7

În acest sezon, algerianul a marcat șapte goluri și a reușit patru pase decisive în cele 22 de partide în care a evoluat.

"Mahrez a jucat excepțional în ultimele partide. E un fotbalist cu calități speciale. E un fotbalist care dansează pe teren și nu pierde mingea. Mahrez are mereu pase decisive, ceea ce e esențial pentru jocul echipei noastre", a spus recent Pep Guardiola, antrenorul liderului din Premier League.

Mahrez a fost transferat de Manchester City în 2018 de la Leicester pentru 67,8 milioane de euro. Trupa lui Guardiola e pe primul loc în Premier League, cu 65 de puncte după 28 de partide, la 11 puncte distanță de urmăritoarea Manchester United (54 de puncte). 

18 goluri în 61 de partide a marcat Mahrez pentru naționala Algeriei60 milioane euro e cea mai înaltă cotă de piață atinsă de Mahrez, în 2018 Etichete: manchester city , real madrid , pep guardiola , zinedine zidane , riyad mahrez
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă