Daniil Medvedev a cucerit Turneul Campionilor 2020! Video Online. Triumf de senzaţie în faţa lui Dominic Thiem

3 luni in urmă 12

Daniil Medvedev (Rusia, 4 ATP) a câştigat în premieră Turneul Campionilor, după o revenire marcă înregistrată, scor 4-6, 7-6(2), 6-4 cu Dominic Thiem (Austria, 3 ATP). Meciul a putut fi urmărit Live Video Online pe www.prosport.ro.

Victorie de senzaţie pentru Daniil Medvedev, scor 4-6, 7-6(2), 6-4 în finala cu Dominic Thiem de la Turneul Campionilor!!! Rusul a demonstrat încă o dată că are sânge rece, cucerind cel mai important titlu al carierei deşi a pierdut primul set atât în semifinala cu Nadal, cât şi în finala cu Thiem! Medvedev a revenit cu stil în faţa campionului de la US Open, formidabilul rus fiind de neclintit în ultimele două seturi.

Daniil Medvedev a scris istorie, fiind primul rus care triumfă la Turneul Campionilor după 11 ani (Nikolai Davidenko în 2009 a fost ultimul campion din Rusia)! Tenismenul în vârstă de 24 de ani i-a învins într-o săptămână pe cei mai buni trei jucători ai lumii: Novak Djokovic în grupe, Rafael Nadal în semifinale şi Dominic Thiem în finală! Rusul va fi recompensat cu 1,56 milioane de dolari după triumful superb de la Londra.

An incredible moment 🏆

🇷🇺 @DaniilMedwed, you are a #NittoATPFinals champion!

🎥: @TennisTV pic.twitter.com/cf9ITXSzYo

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020

Reacţia lui Daniil Medvedev după ce a cucerit Turneul Campionilor 2020

Daniil Medvedev a declarat la ceremonia de decernare a trofeului: Am reuşit una dintre cele mai importante victorii ale carierei, în faţa unui jucător extraordinar. Dominic este un campion de Grand Slam şi probabil că vom mai juca multe meciuri unul împotriva celuilalt”, a spus Medvedv după ce a ridicat trofeul de la Turneul Campionilor deasupra capului.

Medvedev a cucerit duminică seară al 9-lea titlu al carierei, arătând precum o veritabilă maşinărie de tenis! Nimeni nu a mai reuşit în istoria sportului alb să cucerească Turneul Campionilor după victorii obţinute cu numărul 1, numărul 2 şi numărul 3 mondial la aceeaşi ediţie!


UPDATE 22:46 Thiem – Medvedev 6-4, 6-7, 3-4! Medvedev e de neclintit pe propriul serviciu, iar rusul se apropie de primul triumf al carierei la Turneul Campionilor!

He's getting close now… 🏆@DaniilMedwed #NittoATPFinals pic.twitter.com/JlxnqVe80o

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020


UPDATE 22:38 Break uriaş pentru Daniil Medvedev, care intră în controlul finalei cu Dominic Thiem şi conduce cu 4-6, 7-6, 3-2!


UPDATE 22:25 Thiem – Medvedev 6-4, 6-7, 2-1! Austriacul îşi ţine serviciul cu mari emoţii, revenind de la 0-40! Urmează Daniil la serviciu.

What a hold for Thiem 😱

He leads 2-1* in the third set. #NittoATPFinals

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020


UPDATE 22:05 Seeet pentru Daniil Medvedev, scor 6-4, 6-7(2)! Rusul câştigă in extremis actul al doilea, reuşind 7 puncte la rând, de la 0-2 în tie-break! Dominic Thiem se vede egalat după o oră şi 50 de minute.

Medvedev is BACK in business 👊

🇷🇺 @DaniilMedwed claims the second set 7-6(2) & we're going the distance in the last final in London!#NittoATPFinals pic.twitter.com/NfEjb2KHau

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020


UPDATE 21:55 Thiem – Medvedev 6-4, 6-6! Moment crucial la Londra! Thiem forţează câştigarea finalei în minimum de seturi! Să vedem dacă Medvedev este de acord!


UPDATE 21:46 Thiem – Medvedev 6-4, 4-5! Austriacul se află sub cea mai mare presiune de până acum, servind pentru a rămâne în setul secund al finalei Turneului Campionilor.

Throwing everything on the table 😲

How good is this point! @ThiemDomi @DaniilMedwed #NittoATPFinalspic.twitter.com/9tSNKYawF1

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020


UPDATE 21:30 Thiem – Medvedev 6-4, 3-3! Dominic nu face niciun pas în spate şi egalează la jumătatea setului doi!

No holding back from this man 💪@ThiemDomi #NittoATPFinals pic.twitter.com/xEQypSswWV

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020


UPDATE 21:15 Thiem – Medvedev 6-4, 1-2! Rusul serveşte impecabil în actul al doilea şi se pare că austriacul va avea o misiune mult mai dificilă în acest set.


UPDATE 21:05 Thiem – Medvedev 6-4! Set câştigat de Dominic Thiem, cel care a fost mult mai hotărât în primul act! Austriacul a atacat mai mult decât Daniil şi strategia sa a fost una inspirată.

Perfect start for Thiem 👌

🇦🇹 @ThiemDomi leads Medvedev 6-4 in the final #NittoATPFinals pic.twitter.com/SgKXGN7QlM

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020


UPDATE 20:55 Thiem – Medvedev 5-3! Dominic serveşte în continuare foarte solid şi se apropie la un singur game de câştigarea setului!


UPDATE 20:42 Thiem – Medvedev 3-2! Austriacul preia iniţiativa, reuşind primul break după o serie de 5 puncte consecutive!


UPDATE 20:30 Thiem – Medvedev 1-2! Primele trei game-uri au fost foarte diputate, iar loviturile năprasnice! Niciun break până acum!


UPDATE 20:10 E timpul pentru finala Turneului Campionilor, ultima diputată la Londra! Jucătorii par concentraţi la maximum, pentru că miza este una uriaşă! Nici Medvedev, nici Thiem nu au mai triumfat vreodată la Turneul Campionilor

H-Y-P-E-D 😍

For the last time in London, it's time for the final of the #NittoATPFinals 🇬🇧 pic.twitter.com/GA6wc8XJx5

— ATP Tour (@atptour) November 22, 2020


Asistăm la un schimb de gardă în tenisul mondial, pentru că jucătorul care câştiga duminică seară se va încununa în premieră campion al Turneului Campionilor! Dominic Thiem şi Daniil Medvedev se luptă de la ora 20:00 pentru titlu, dar şi pentru un cec în valoare de peste 1,4 milioane de dolari.

Ambii finalişti vin după victorii de senzaţie reuşite în semifinale! Thiem l-a învins dramatic pe liderul mondial Novak Djokovic, în timp ce Medvedev l-a răpus pe Rafael Nadal la capătul unui veritabil maraton.

Dominic Thiem – Daniil Medvedev, Live Video Online în finla Turneului Campionilor 2020

Încleştarea dintre Dominic Thiem şi Daniil Medvedev, din finala Turneului Campionilor 2020, va fi a 5-a partidă directă dintre cei doi în circuitul ATP! Istoria este de partea austriacului, scor 3-1, acesta adjudecându-şi precedentul duel cu 6-2, 7-6(7), 7-6(5) în semifinalale US Open 2020.

Atât Thiem, cât şi Medvedev merită pe deplin să joace cu trofeul pe masă la cel mai important turneu al finalului de sezon! Austriacul a cucerit în 2020 titlul de la US Open, în timp ce Medvedev a triumfat recent la Mastersul de la Paris! Ţinând cont că ambii finalişti au realizat tururi de forţă în acest sezon, va conta enorm cine va fi mai pregătit din punct de vedere fizic la ora finalei.

Daniil Medvedev este neînvins în cele patru meciuri disputate la Turneul Campionilor, Dominic Thiem a cedat o dată în grupe

Dacă va câştiga finala Turneului Campionilor 2020, Daniil Medvedev va primi un bonus financiar, datorită faptului că a fost neînvins în toate cele patru meciuri disputate! Rusul şi-ar putea adjudeca un premiu în valoare de 1,56 milioane de dolari, în timp ce Dominic Thiem, care a cedat un meci în grupe, va fi recompensat cu 1,41 milioane de dolari dacă va cuceri titlul.

Finala dintre Dominic Thiem şi Daniil Medvedev poate fi urmărită de la ora 20:00, în direct la Eurosport 2, şi Live Video Online pe www.prosport.ro.

 

 

The post Daniil Medvedev a cucerit Turneul Campionilor 2020! Video Online. Triumf de senzaţie în faţa lui Dominic Thiem appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă