Daniela Crudu i-a dat replica lui 50 Cent. Ce i-a transmis vedeta TV

4 luni in urmă 13

Pare că se conturează o prietenie virtuală între 50 Cent și Daniela Crudu. După ce rapperul a distribuit un video cu ea în circumstanțe picante pe când prezenta vremea la Antena 1, bruneta a venit cu o replică. Vedeta s-a filmat pe fundalul piesei ”Candy Shop”, una dintre melodiile lui celebre, spunându-și oful. Gluma a fost apreciată de publicul său.

Daniela Crudu, replică pentru 50 Cent după ce acesta i-a pătat imaginea peste Ocean

În urmă cu câțiva ani, 50 Cent a distribuit pe contul personal de Facebook o înregistrare video cu Daniela Crudu, pe când aceasta era asistentă TV. Impresionat neplăcut, artistul a lăsat un comentariu legat de dezinvoltura cu care tinerele care prezintă vremea în România își arată sânii. Daniela nu s-a simțit stânjenită de dojana rapperului, așa că a republicat recent postarea interpretului pe pagina sa de socializare, pentru a-l vedea și fanii ei români.

 

Astăzi, în stilu-i caracteristic, vedeta TV a făcut un videoclip în mașina sa în care îl ruga pe celebrul artist să ”mai bage o dublă”. Fosta asistentă TV vrea să-și vândă mașina și i-a cerut lui 50 Cent să distribuie și acest video, poate se trezește mai repede la ușă cu un cumpărător.

Daniela Crudu i-a dat replica lui 50 Cent. Ce i-a transmis vedeta TV Postarea lui 50 Cent, alături de o captură din videoul făcut recent de Daniela Crudu în replică pentru artistul de peste Ocean 

„Mi-ați dat o idee super. Să-i zic lui 50 CENT să distribuie și o postare cu mașina mea, poate se lipește ceva. 50 CENT, sunt eu Daniela. Daniela din Ferentari și asta e mașina mea! Please, share, dacă tot ești băiat bun”, spune Daniela în video.

VIDEO, AICI!

Show total în mijlocul străzii

Când vine vorba de distracție, Daniela Crudu este prima. Nici măcar pandemia nu reușește să o oprească pe brunetă. Aceasta a fost surprinsă de fotoreporterii Spynews alături de câțiva prieteni, în Centrul Vechi. Cruduța a reușit să atragă privirile tuturor bărbaților din zonă, aceștia rămânând impresionați de formele sale. Rând pe rând, toți au întors privirile către ea.

Din păcate pentru ei, vedeta nu le-a acordat atenție. Fosta asistentă TV a fost preocupată să stea la povești cu amicii săi, alături de care s-a distrat de minune. La un moment dat, după ce au degustat preparate alese, cu toții au ieșit din restaurant, neținând cont de temperatura scăzută de afară.  După cum o știm, Cruduța nu a putut rezista muzicii și a început să danseze în mijlocul străzii.

The post Daniela Crudu i-a dat replica lui 50 Cent. Ce i-a transmis vedeta TV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă