Daniel Stanciu a spus dacă FC Argeș a negociat cu Costel Gâlcă pentru a-l înlocui pe Andrei Prepeliță: ”E posibil orice!”

3 zile in urmă 31

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, a vorbit despre viitorul lui Andrei Prepeliță pe banca formației din Trivale.

Daniel Stanciu a spus dacă FC Argeș a negociat cu Costel Gâlcă pentru a-l înlocui pe Andrei Prepeliță: ”E posibil orice!”

Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului după rezultatele modeste obținute în acest sezon, însă antrenorul a transmis că nu va pleca de la echipă decât în momentul în care înțelegerea sa va expira.

Întrebat despre situația lui Prepeliță, Daniel Stanciu a transmis că există posibilitatea că cel puțin deocamdată antrenorul nu va pleca de la FC Argeș și nici nu s-a discutat cu un alt tehnician.

Totuși, Stanciu a subliniat că acest lucru nu este bătut în cuie, iar lucrurile se pot schimba.

Doctori fără frontieră sau îngeri în costum medical: fă cunoștință cu cei care lasă tot și pleacă în lume, să ajute. Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

De play-off sunt bonusuri de maximum 10.000 de euro în funcție de minutele jucate. Nu știu dacă Prepeliță va rămâne până la finalul sezonului, e posibil, se poate întâmpla orice. Au prelungire automată dacă își îndeplinesc obiectivul.

Vreau să fac o completare. N-am vorbit cu Gâlcă, nu s-a vorbit cu niciun antrenor sau cel puțin eu nu știu. Nu cred. Cu siguranță aș fi auzit, chiar dacă nu aș fi fost informat. Nu s-a vorbit cu niciun antrenor, nu se pune problema”, a declarat Daniel Stanciu la Digi Sport Special.

VIDEO Daniel Stanciu, despre viitorul lui Andrei Prepeliță la FC Argeș

Etichete: antrenor , daniel stanciu , costel galca , andrei prepelita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă