Daniel Popa, la prima experiență în străinătate: a semnat cu echipa campioană și va evolua în Champions League! În ce țară a ajuns să joace fostul dinamovist

2 luni in urmă 30

Atacantul Chindiei Târgoviște, Daniel Popa, a bătut palma cu echipa Simba, din campionatul Tanzaniei, care se mândrește cu această lovitură după ce s-a luptat cu o rivală pentru semnătura fostului dinamovist, și va evolua în Champions League.

Daniel Popa își face pentru prima oară bagajele pentru a juca în alt campionat decât cel al României, după ce a bătut palma cu Simba. Campioana ultimei ediții a Tanzanian Premier League a insistat mult pentru vârful trecut și pe la Dinamo, pe care l-a mai dorit și o altă formație din aceeași ligă, Kaizer Cheifs.

Atacantul Chindiei va evolua, astfel, în tricoul echipei care a cucerit titlul de campioană la finalul stagiunii 2020-2021.

Daniel Popa, la prima experiență în străinătate: a semnat cu Simba

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a acceptat oferta venită din partea formației care și-a adjudecat titlul în ultimul sezon al Tanzanian Premier League, astfel că va evolua din nou în roșu, așa cum a făcut-o și la Dinamo. De altfel, publicația Kickoff, care a anunțat această mutare, a ilustrat textul cu o fotografie din vremea când Daniel Popa îmbrăca tricoul „câinilor”.

Inițial, sud-africanii de la Kaizer Chiefs păreau favoriți pentru a obține semnătura jucătorului în vârstă de 27 de ani, dar oficialii grupării au ezitat, așteptând un răspuns din partea unui alt atacant, astfel că pe fir a intrat Simba, care a fost mai hotărâtă.

Astfel, Popa va evolua în Champions League în tricoul tanzanienilor, urmând să își pună semnătura pe angajamentul cu Simba în cursul acestei săptămâni.

De asemenea, pe lista cluburilor interesate de Daniel Popa a fost și AmaZului, dar clubul din Africa de Sud nu a fost de acord să plătească nicio sumă de transfer în schimbul său.

The post Daniel Popa, la prima experiență în străinătate: a semnat cu echipa campioană și va evolua în Champions League! În ce țară a ajuns să joace fostul dinamovist appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă