Daniel Pavel, prima apariție la Pro TV, după plecarea de la Kanal D. Ce i-a spus în direct Adelei Popescu

3 săptămâni in urmă 17

Daniel Pavel a semnat cu Pro TV, unde va prezenta show-ul „Survivor”. Moderatorul a avut o primă apariție la TV, după ce s-a aflat că a plecat de la Kanal D. A vorbit despre noul sezon al emisiunii, dar le-a dat și câteva sfaturi posibililor concurenți.

În vârstă de 44 de ani, Daniel Pavel a semnat un nou contract în televiziune. El va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon „Survivor” la Pro TV și va fi alături de cei de acasă pe parcursul competiției. Sezonul trecut „Survivor România 2021” a fost prezentat tot de el, dar la Kanal D.

Astăzi, după ora 10.30, Daniel Pavel a apărut în direct prin Skype în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV. Adela Popescu a fost cea care l-a întâmpinat pe noul ei coleg. „Bine ai venit în echipa Pro TV”, a spus prezentatoarea în direct. Imediat după, prezentatorul a început să povestească despre noul sezon „Survivor” de la Pro TV.

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România.”, a dezvăluit el care a avut și câteva sfaturi pentru viitorii concurenți ai reality-show-ului.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta.”, a precizat prezentatorul la Pro TV.

Daniel Pavel, prima apariție la Pro TV, după plecarea de la Kanal D. Ce i-a spus în direct Adelei Popescu

Întrebat ce îl motivează să prezinte această emisiune, Daniel Pavel a mărturisit că se identifică cu acest show, că se simte implicat și potrivit pentru acest concurs. „Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum.

Și vreau să o fac din nou. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă”, a declarat Daniel Pavel care în prezent se află în casa lui din Viena.

Daniel Pavel, prima apariție la Pro TV, după plecarea de la Kanal D. Ce i-a spus în direct Adelei Popescu

„E bine că te pregătești. Noi îți urăm baftă, să fie așa cum își dorești și cei care se simt pregătiți să se înscrie.”, a încheiat interviul de la Pro TV Adela Popescu.

Cine e Daniel Pavel

Bărbatul are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV.

daniel-pavel-prezentator-pro-tv-survivor-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă