Daniel Pavel a plecat de la Kanal D și a semnat cu Pro TV, unde va prezenta din nou „Survivor”

4 săptămâni in urmă 20

Schimbare neașteptată în televiziune! Competiția „Survivor” trece de la Kanal D, la Pro TV, la fel și prezentatorul. Daniel Pavel a fost cel care a moderat sezonul trecut și va face la fel și în următorul, dar la alt post de televiziune.

În vârstă de 44 de ani, Daniel Pavel a semnat un nou contract în televiziune. El va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon „Survivor” la Pro TV și va fi alături de cei de acasă pe parcursul competiției. Sezonul trecut „Survivor România 2021” a fost prezentat tot de el, dar la Kanal D.

Cine e Daniel Pavel

Bărbatul are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV.

El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM.

daniel-pavel-prezentator-pro-tv-survivor-6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Survivor”, de la Kanal D, la Pro TV

Competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea va reveni în curând România! „Survivor”, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, a devenit imediat după lansare, un adevărat fenomen.

survivor-romania-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Banijay este compania care distribuie formatul, la nivel global. Produs în mai mult de 40 de teritorii, „Survivor” a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni la nivel internațional. Recent, Globo a relansat Survivor (No Limite) în Brazilia după 12 ani de pauză. Peste 10 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța, Koh Lanta, a încheiat sezonul pe primul loc, pe slotul care i-a fost destinat.

PRO TV anunță colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe țări, printre care Turcia, Grecia și Mexic, dar și a sezoanelor anterioare difuzate în România. În curând, toți fanii români vor avea oportunitatea de a trăi, încă o dată, unicitatea formatului care i-a făcut să nu se mai poată ridica din fața televizoarelor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă