Daniel Pancu, verdict cu privire la posibila venire pe banca Universității Craiova: „Am o relaţie de prietenie şi de respect!”

3 săptămâni in urmă 10

Daniel Pancu este liber de contract, după ce s-a despărțit de Poli Iași. Acesta a vorbit despre posibilitatea de a veni pe banca Universității Craiova, formație care tocmai a rămas fără antrenor.

Daniel Pancu a stat timp de cinci luni pe banca moldovenilor de la Poli Iași, în perioada august 2020 – ianuarie 2021.

Universitatea Craiova se află pe locul 3 din Liga 1, cu 37 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Daniel Pancu, verdict cu privire la posibila venire pe banca Universității Craiova

Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, susține că are o relație foarte bună cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, și este încrezător că, în viitor, va ajunge să antreneze formația din Bănie. Însă, acesta a mărturisit că nu a mai vorbit de trei săptămâni cu Mihai Rotaru.

„Am o relaţie de prietenie şi de respect (n.r. Mihai Rotaru), probabil că în viitorul îndepărtat sau apropiat o să antrenez şi Craiova. În momentul de faţă nu ştiu nimic, nu am mai discutat cu el de trei săptămâni”, a declarat Daniel Pancu, pentru Telekom Sport.

Mihai Rotaru, despre venirea noului antrenor la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a explicat, în exclusivitate, pentru ProSport, care va fi „procedura” prin care va fi ales noul antrenor al Univesității Craiova.

„Dacă am discutat cu Laurențiu Reghecampf? Mă abțin! Încă nu știu pe cine vom numi antrenor la Universitatea Craiova. Suntem deocamdată la lista lungă, care e încă deschisă, și are deja vreo zece nume pe ea. Apoi, vom face o listă scurtă și de pe ea vom începe negocierile.

Cred că undeva pe luni vom cunoaște primul nume pe care îl alegem și cu el vom purta tratative, nu voi discuta în același timp cu mai mulți antrenori niciodată.

Știu care este profilul pe care îl căutăm, ce calități trebuie să aibă antrenorul și ce «calități» trebuie să nu aibă. Cu siguranță că el va avea un cuvânt de spus la transferuri, așa este mereu. Fie îl propune și noi îl acceptăm, fie trebuie să își dea acordul pe ce îi propune clubul.

Vă dau ultimul exemplu: Tudorie, Papp și Căpățână au fost aduși la cererea domnului Bergodi”, a declarat Mihai Rotaru, pentru ProSport.

The post Daniel Pancu, verdict cu privire la posibila venire pe banca Universității Craiova: „Am o relaţie de prietenie şi de respect!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă