Daniel Pancu, variantă surpriză pentru Universitatea Craiova! Reacția antrenorului așteptat să îl înlocuiască pe Corneliu Papură

1 lună in urmă 1

Daniel Pancu i-ar putea lua locul lui Corneliu Papură pe banca Universității Craiova, după ce Mihai Rotaru a renunțat la „tehnicianul de casă”. Dumitru Dragomir a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf s-a răzgândit în ultima clipă în privința revenirii în Liga 1, după scandalul în care a fost implicată familia sa în urma transferului lui Dennis Man la Parma.

Corneliu Papură nu mai este antrenorul Universității Craiova. Mihai Rotaru a renunțat la omul său de încredere după a șasea remiză consecutivă, 1-1, cu FC Argeș.

Patronul oltenilor va trebui să se reorienteze rapid, după ce Laurențiu Reghecampf și-a schimbat planurile în ultima clipă. Dumitru Dragomir a dezvăluit că antrenorul nu mai vrea să audă de Liga 1, după scandalul în care a fost implicată familia lui în urma transferului lui Dennis Man la Parma.

Daniel Pancu, variantă surpriză pentru Universitatea Craiova! Reacția antrenorului așteptat să îl înlocuiască pe Corneliu Papură

Una dintre variantele lui Mihai Rotaru ar fi Daniel Pancu, demis de Poli Iași. Tehnicianul a mai fost pe lista oltenilor și ar fi de acord să vină în Bănie, anunță TelekomSport.

„Universitatea Craiova este singura echipă din Liga 1 la care aş merge”, a declarat Pancu pentru sursa citată.

Și Emil Săndoi poate fi o soluție pentru Craiova, iar Mihai Rotaru ar putea apela la antrenorul care a dus Chindia Târgoviște pe loc de play-off, anunță Fanatik.ro.

Cine va fi antrenor interimar la Universitatea Craiova

Până la instalarea unui nou antrenor principal, unul dintre secunzii lui Papură, Dragoş Bon, va pregăti meciul din etapa următoare al echipei din Bănie, cel din deplasare, cu Poli Iaşi.

Bon va fi ajutat de ceilalţi doi antrenori din staff-ul lui Papură, Octavian Benga, bănăţeanul recent ajuns la echipă, după ce a antrenat ASU Poli Timişoara, şi de Ionuţ Stancu, analistul video, cel promovat de la echipa-satelit a Universităţii.

Dragomir: „Reghe l-a sunat aseară și i-a spus că nu mai vine în România”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit că sosirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova nu se va mai produce. Mutarea era aproape realizată, dar totul s-a schimbat în cursul zilei de ieri.

„Până aseară știam că Laurențiu Reghecampf vine la Craiova. Aseară eram cu Adrian Thiess la o terasă și Reghe l-a sunat că nu mai vine în România.

Pleacă în Qatar. El și Mihai Rotaru au fost în concediu în Dubai și au stat foarte mult timp împreună, era foarte aproape să semneze cu Craiova, dar în ultimul moment a zis că nu mai vrea să vină în scandalul din România”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

The post Daniel Pancu, variantă surpriză pentru Universitatea Craiova! Reacția antrenorului așteptat să îl înlocuiască pe Corneliu Papură appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă