Daniel Pancu știe unde s-a făcut diferența la Erevan: ”Eu am lucrat cu spaniolii de la naționala Armeniei!”

2 săptămâni in urmă 1

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Armenii au numit un selecționer spaniol, Joaquin Caparros, care este însoțit de secundul Luciano Martin, dar și de un preparator fizic, Javier Minano, care a lucrat și la Real Madrid, la fel ca Pablo Llanes, un fizioterapeut și medic osteopat.

”Eu am avut ocazia să lucrez cu cei care se ocupă de naționala Armeniei. Eu am încredere mare în spanioli. La refacere fizică nu cred că sunt alții mai buni.

Înainte, dacă întâlneai Armenia sau Macedonia în al doilea joc era clar, era diferență fizică totală. Acum i-am întâlnit după al treilea joc. Dacă am fi jucat cu ei al treilea meci acum câțiva ani erau morți!

Eu aș fi pregătit foarte bine meciurile cu Armenia și Macedonia de Nord și cu Germania băgam alți jucători, să-i menajez pe unii, că nu aveam mari speranțe contra nemților”, a declarat Daniel Pancu la Digi Sport Special.

Marca despre Armenia lui don Joaquin: "Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria acestei echipe"

Cunoscutul cotidian Marca alocă un spaţiu important performanţei reuşite de Armenia în acest debut de preliminarii pentru CM 2022 din Qatar.

Armenia, condusă de antrenorul spaniol Joaquin Caparros, are 9 puncte din toat atâtea posibile, după trei jocuri disputate, celelalte victime în afara României (scor 3-2) fiind Liechtenstein (1-0) şi Islanda (2-0).

Spaniolii apreciază că antrenorul "Caparros face un adevărat miracol de când a preluat echipa naţională, acum un an - are contract până la finele acestei faze de calificare. Echipa a jucat sub regimul lui Caparros 9 meciuri şi are 6 victorii, două egaluri şi o singură înfrîngere, cu Macedonia de Nord, lucru care nu s-a întâmplat acestei echipe naţionale niciodată în istoria sa!

Spaniolul Joaquin Caparros reuşeşte adevărate minuni cu Armenia: 9 meciuri, şase victorii, două egaluri

Aflată pe locul 97 din 211 în clasamentul FIFA, echipa lui don Joaquin a promovat în Liga Naţiunilor".

Spaniolii remarca faptul că posesia în prima repriză a aparţinut mai mult României, dar Niţă s-a opus ocaziilor gazdelor. "A doua parte a început de-a dreptul nebun, cu golul debutantului Spertsyan, dar bucuria oamenilor lui Caparros nu a durat prea mult. Cicâldău, de ambele dăţi din pasa lui Bancu, a reuşit o dublă şi a redus la tăcere mulţimea zgomotoasă de pe stadion.

Jocul a fost complicat pentru români de cartonaşul roşu primit de Puşcaş, iar apoi au venit golul căpitanului Haroyan şi al lui Barseghyan, din penalty. Şi totul fără prezenţa megastarului Mkhitaryan, accidentat", au scris cei de la Marca.

Ibericii amintesc şi de povestea plecării lui Haroyan la război, în octombrie, şi de golul marcat contra României.

Etichete: daniel pancu , mirel radoi , joaquin caparros , armenia - romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă