Daniel Pancu știe de ce are nevoie Dennis Man pentru a se impune la Parma: „Nu poate avea randamentul de la Steaua!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 3

Daniel Pancu, fostul mare jucător al Rapidului, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre ceea ce are nevoie Dennis Man pentru a se impune la noua sa echipă de club, Parma.

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, Parma a plătit 13 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe Dennis Man. Iar, tranzacția s-ar putea ridica la 15 milioane, datorită unor clauze din contract.

Parma se află pe locul 19 din Serie A, cu 13 puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Daniel Pancu știe de ce are nevoie Dennis Man pentru a se impune la Parma

Fostul jucător al Rapidului este de părere că, în prezent, Dennis Man nu poate avea evoluțiile care l-au consacrat la FCSB. Acesta susține că tânărul jucător are nevoie de timp, pentru a se adapta la noua echipă.

„E foarte tânăr, e foarte plin de calitate. În niciun caz nu poate avea randamentul de la Steaua, în momentul de față. Are nevoie de timp, sunt convins ca cei de la Parma știu lucrul acesta.

Depinde de el cât de repede se adaptează. Toată lumea mănâncă fotbal pe pâine acolo. El are nevoie să joace, probabil că va juca ușor, usor. Probabil că va fi presiune din partea jurnaliștilor, pentru că a costat. Suma, pentru campionatul românesc, este foarte mare. Fii sigur că a fost urmărit, pentru o perioadă lungă, de mai multe persoane”, a declarat Daniel Pancu, la ProSport Live.

Victor Becali îi prevede un viitor fabulos, lui Dennis Man, la Parma

Fostul impresar este de părere că Dennis Man va marca peste zece goluri, în fiecare sezon. Însă, nu crede că tânărul jucător va depăși performanța lui Adrian Mutu, care are peste 100 de goluri marcate, în Serie A.

„Eu spun că peste 10 goluri va marca într-un sezon Dennis Man. Mutu a marcat la Parma 22-23 de goluri din câte îmi aduc aminte. Nu ştiu dacă îl depăşeşte pe Mutu. Mutu are peste 100 de goluri în Italia ceea ce nu este la îndemâna oricărui fotbalist străin care a trecut prin Italia.

Man este tânăr. Ibrahimovic ce face la 39 de ani? Man poate să mai aibă 14-15 ani de jucat la alt nivel”, a declarat Victor Becali, pentru Antena Sport.

The post Daniel Pancu știe de ce are nevoie Dennis Man pentru a se impune la Parma: „Nu poate avea randamentul de la Steaua!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă