Daniel Pancu, după victoria de la Sibiu: "Nu știu dacă vreun mare antrenor al lumii reușea să facă ce am făcut eu"

2 luni in urmă 29

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Grație victoriei de la Sibiu, Poli Iași a scăpat de ultima poziție în clasamentul Ligii 1. Moldovenii au urcat pe locul 14, cu 14 puncte, cu unul mai puțin decât gruparea ardeleană. Daniel Pancu, antrenorul ieșenilor, și-a felicitat elevii pentru devotamentul arătat, în condițiile în care nu au fost plătiți de luni bune.

Daniel Pancu: "Jucătorii sunt niște eroi, dar cred că am și eu merite"

"Jucătorii sunt niște eroi. Cred că suntem singura echipă neplătită în turul unui campionat. Se vor Întâmpla lucruri cu siguranță săptămâna viitoare. E meritul lor, dar cred că și al meu. Nu știu dacă vreun antrenor mare din toată lumea reușea să capaciteze echipa în maniera în care am făcut-o eu, în condițiile din acest acest tur. Aici trebuie să vorbesc și despre mine.

Dacă promisiunile vor fi onorate, sperăm să fie mai ușor la reluarea campionatului. Voi renunța la o parte din jucători, nu pentru că n-ar avea valoare, dar nu coincid cu mentalitatea mea, cu ideea mea despre fotbal. Eu vreau agresivitatea. îmi doresc să facem pressing. Sunt jucători care au reacționat mai greu, de care ne vom despărți. Ne dorim 3-4 jucători noi, dar nu pot spune nume.

Omul care a insistat pentru mine este președintele Paraschiv. Sunt localnic, am venit cu sufletul la Iași, știam că sunt greutăți, dar nu mă așteptam să fie cum a fost în acest tur de campionat. Atunci când omul care m-a dorit aici va veni să ne strângem mâna, ne vom despărți prieteni, la fel cum am și venit.

Eu nu cred că există antrenori slabi. Există relația cu grupul, cu suporterii. La mine, după toate nenorocirile care s-au întâmplat, feedback-ul din partea jucătorilor a fost extraordinar, cred că au jucat și pentru mine", a declarat Daniel Pancu.

VIDEO Rezumat Hermannstadt - Poli Iași 0-1

Etichete: daniel pancu , etapa 15 liga 1 , hermannstadt-poli iasi , antrenor poli iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă